Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Οσο Δεν Υπάρχει Αντίδραση,Ο Τσίπρας Δεν Φεύγει.Πάρτε Το Χαμπάρι!


Ποιο '19;Οι εκλογές κοστίζουν,δεν είμαστε για τέτοια.Αφου όλα πάνε ρολόϊ,ο Αλεξ θα πάρει μια παρατασούλα 1-2-3-5 χρόνια και,αφού περάσει καμιά 500αριά μέτρα ακόμα,βλέπουμε.

Οσο δεν υπάρχει αντίδραση,ο Τσίπρας δεν φεύγει.Πάρτε το χαμπάρι!Τέτοια επιτυχία για την τρόικα δεν μπορούσε να την πετύχει κανείς!Ξυπνάτε!Ο σανός Τσίπρας είναι ο καλύτερος!


Και για κάποιους που βλέπουν Κούλη,δεν τον βλέπω να 'ρχεται τελικά.Νομίζω σε 2-3 χρόνια θα είμαστε έτοιμοι να "δεχτούμε" τους επενδυτές μας.Που να περιμένεις τώρα Κούλη,Φώφη κτλ;Κατευθείαν ο Αλέξης!

Αφού πουλάει τι να περιμένουμε;Για όσους δεν έχουν καταλάβει,οι επενδυτές,επειδή θα κάνουν πράξη τη σημαία του κάθε κουμουνιστή:
"Οι πολυεθνικές μας ρουφάνε το αίμα",πρέπει να τους φέρει κουμουνιστής!Για να μην υπάρξουν αντιδράσεις!

Με Κούλη θα έχουμε σφαγή(κυριολεκτικά όμως),με Αλέξη θα μιλάμε για το ΘΑΥΜΑ!
Μας έφερε εργοστάσια,μας έφερε δουλειές!Θαύμα!Θεός!100 χρόνια πρωθυπουργός!

Και,για όσους θα μιλήσουν για συνομοσίες και φαντάσματα,να πώ πως όλα είναι έτοιμα και στρωμένα.Μένει να σερβιριστούν!

Οι μισθοι πέσανε στα τάρταρα,η ανεργία θερίζει,κτίρια,γραφεία,εργοστάσια,αεροδρόμια,εκτάσεις,ανεκπλήρωτα πρότζεκτ δόξα τω Θεό εχουμε με τη σέσουλα,περιμένουν κλειδαμπαρωμένα εδώ και χρόνια να πουληθούν κοψοχρονιά για ένα κομμάτι ψωμί!

Το μόνο που έμεινε,είναι να ρίξουν(αυστηρα και μόνον στους αλλοδαπούς) τη φορολογία πολύ χαμηλά(θα το κανονήσει ο Αλέξης μας,μην ανησυχείτε),για να τους ανοίξει το δρόμο.

Αυτό ήταν το σχέδιο(και ο Αλέξης οχι απλά το πέτυχε,αλλά το τρέχει με 1000!):Εμείς θα γίνουμε η νέα Ρουμανία της Ευρώπης!

*Η Ρουμανία ξεκίνησε από το μηδέν,εντελώς χαμένη και διαλυμένη και πλέον παράγει από τριφύλι μέχρι αυτοκίνητα!

Παρ'όλ'αυτά οι μισοί Ρουμάνοι είναι μετανάστες και οι άλλοι μισοί πεινάνε-με μισθούς των 350ευρώ!Μήπως σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;
Είμαστε πανέτοιμοι λέμε!Πανέτοιμοι!

αναγνώστης


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.