Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Η Περιστέρα ως πολιτικός!


Δεν θα ασχολιόμουν με την σύντροφο του Τσίπρα, αν δεν μας έφτυνε, με τετρασέλιδη συνέντευξη παρακαλώ, όλους καταπρόσωπα.

Όμως, αφού αποφάσισε να ασχοληθεί δημόσια με την πολιτική, όπως το έκανε και η Χίλαρυ μας είπε ο «σφαγέας» των συνταξιούχων Κατρούγκαλος, τότε θα δέχεται και την κριτική.
Μερικές μόνο απαντήσεις γιατί δεν αξίζει να ασχοληθείς σοβαρά μαζί της!
-Θα πρέπει να επικρατεί μεγάλος πανικός εκεί στου Μαξίμου για να επιστρατεύσουν την Περιστέρα! Τώρα θα μου πείτε ο άλλος τα φορτώνει όλα στο γιο του, την συντρόφισσα δεν θα χρησιμοποιούσαν;
-Αν η κυρία Περιστέρα ήθελε να βοηθήσει τον παραπαίοντα σύζυγο της, ας πήγαινε τις ημέρες των εορτών στους άστεγους της Αθήνας, στο χαμόγελο του παιδιού ή στους ταλαιπωρημένους κατοίκους της Μάνδρας.
Όμως, η σύντροφος εξαφανίστηκε κάπου στη Σερβία για να απολαύσει τα αγαθά της εξουσίας , χωρίς ποτέ να δώσουν αναφορά στον ελληνικό λαό που πήγαν, πόσο κόστισε και ποιος πλήρωσε τη λυπητερή.
-Η Περιστέρα αισθάνεται λέει περήφανη που πήγε σε δημόσια σχολεία, αλλά στέλνει τα παιδιά της σ΄ ένα από τα πιο ακριβά και ελιτίστικα σχολεία της Αθήνας. Είπαμε «αριστεροί» είναι οι άνθρωποι, όχι βλάκες!
-Η Περιστέρα χαρακτηρίζει ως «φασιστική μπότα» τους εταίρους μας, αλλά δεν χάνει ευκαιρία να φωτογραφίζεται και να χαριεντίζεται μαζί τους.
Και γιατί κυρία Περιστέρα μου, εδώ και τρία χρόνια, δεν στέλνετε από εκεί που ήρθαν αυτούς τους... φασίστες, αλλά κάνετε τα χανουμάκια μπροστά τους;
Δεν φώναζε ο σύντροφος «Go home madam Merkel?» Το ξεχάσατε;
-Λέει ότι κλαίει, κάθε 5 Ιουλίου! Αλλά δεν μας είπε ποιος την έφτασε στην 5η Ιουλίου. Και εν πάση περιπτώσει αφού καλοπερνάει όλες τις άλλες μέρες, ας κλαίει και μια μέρα!
Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που πραγματικά κλαίνε κάθε ημέρα!
-Βγήκαν τα παπαγαλάκια της και μας είπαν ότι είναι κάτοχος διδακτορικού, ε, και;
Ξέρετε κυρία Περιστέρα μου πόσες χιλιάδες λαμπροί Έλληνες και Ελληνίδες επιστήμονες, με διδακτορικά από κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού δεν βρίσκουν δουλειά στην Ελλάδα; 
Ενώ εσείς, τσουπ, με του που έγινε πρωθυπουργός ο σύντροφος, τον τσιμπήσατε τον διορισμό στο δημόσιο! Και μάλιστα όχι, ό,τι κι ό,τι! Στο ΕΜΠ παρακαλώ!
Δεν ξέρω καμιά άλλη σύντροφο πρωθυπουργού που να διορίστηκε από τον σύντροφό της στο δημόσιο! Πρώτη φορά αριστερά, με αρκετή από ....Καμμένο!
-Χωρίς να ντρέπεται καθόλου μας είπε ότι ο Τσίπρας (ναι έτσι τον λέει στη συνέντευξη) ούτε ψέμματα είπε, ούτε πρόδωσε τον ελληνικό λαό!
Θα πρέπει να είναι το πιο πικρό ανέκδοτο που έχει ειπωθεί ποτέ!
Τα τούβλα στην Κουμουνδούρου είναι στη θέση τους;
Τα ακροκέραμα και τα πλακάκια στου Μαξίμου αποκαταστάθηκαν; Έλεος! Πείτε, έτσι για δοκιμή, και καμιά αλήθεια!
Το πρόβλημά τους είναι ότι επειδή ζουν μέσα στο ψέμμα, έχουν πάρει πλέον οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια!
-Επειδή η ψυχή της κνίτισας δεν βγαίνει ποτέ, η κυρία Περιστέρα μας είπε ότι κέρδισαν μεν την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία. Η εξουσία κυρία Περιστέρα μου, με το διδακτορικό, σύμφωνα με το πρώτο άρθρο του Συντάγματος, ανήκει στο λαό και ασκείται υπέρ αυτού! 
Δεν ανήκει σε κανένα κόμμα! Μόνο στα δικτατορικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα, η εξουσία ανήκει στην κυβέρνηση! 
Εκείνο τον... άσχετο τον Μοντεσκιέ που οριοθέτησε την διάκριση των εξουσιών τον έχετε ακούσει ποτέ ή εκεί στην ΚΝΕ σας μάθαιναν μόνον τα άπαντα του Λένιν;
Και για να τελειώνουμε.
Μετά την «πρόβα» πολιτικής που μας έκανε η σύντροφος του Αλέξη να περιμένουμε και τις επόμενες... εμφανίσεις! 
Στην τηλεόραση, ας πούμε! Θα γράφει καλά!
Ας μας κάνει τη χάρη να συνεχίσει τις δημόσιες παρεμβάσεις! Βέβαια κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά οι... επιθεωρησιογράφοι, αλλά τι στο καλό, όλο Σεφερλή θα βλέπουμε στα κανάλια;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.