Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Σκηνές γέλιου με Τσακαλώτο να ετοιμάζεται να χτυπήσει το καμπανάκι στην Wall Street


Ο υπουργός Οικονομικών θα βρεθεί στην αμερικανική μεγαλούπολη για να συμμετέχει στο 19ο Ετή σιο Συνέδριο Invest in Greece, που διοργανώνει η Capital Link, στις 11 Δεκεμβρίου 2017, στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα έχει προγραμματιστεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου κατά την διάρκεια του επίσημου γεύματος του συνεδρίου (13.15-14.45) ο υπουργός Οικονομικών να απευθύνει κεντρική ομιλία, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στις 15:40 στον χώρο του συνεδρίου.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών θα παρευρεθεί στην ειδική εκδήλωση "Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης" την οποία διοργανώνει η Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπου στις 15.45 ο κ. Τσακαλώτος θα κληθεί να σημάνει την λήξη των εργασιών της ημέρας στο Χρηματιστήριο.

Η κατάντια ενός πρώην Μαρξιστή, που στην χώρα του εφαρμόζει σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στο τέλος πάει στο μεγαλύτερο χρηματιστήριο του κόσμου για να συμμετάσχει σε διαδικασία του.


ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.