Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Η μούντζα... τους μάρανε




Όπως μας πληροφορεί αρμοδίως ο Χρήστος Σπίρτζης, υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρασινοφρουρός, η μούντζα πλέον θα τιμωρείται από τον ΚΟΚ. Η εθνική μας χειρονομία, μαζί μ’ εκείνη που δείχνουν τα… απαυτά μας, ποινικοποιείται και όποιος στο δρόμο μουντζώνει τον άλλον θα τρώει πρόστιμο.
Μπράβο στον υπουργό, επιτέλους να μπει μια τάξη σ’ αυτή τη χώρα, να τελειώνουμε με την καφρίλα. Και μιας κι έπιασε η αριστερά τον ταύρο από τα κέρατα ας ρωτήσουμε τους φωστήρες.
Η μούντζα στους δρόμους είναι πιο μεγάλη αμαρτία απ’ ότι το κ…οδάκτυλο του υπουργού Άμυνας σε αγώνα πόλο;
Είναι άραγε χειρότερο από τη γραβάτα με τους φαλούς του ίδιου υπουργού ή από τις παραινέσεις «εσείς στα τέσσερα» μέσα στη Βουλή, πριν βεβαίως πέσουν οι ίδιοι στα τέσσερα;
Τι κακό να κάνει μια μούντζα μπροστά στον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής του τόπου, για τον οποίο μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει η Αριστερά;
Ξεχάσαμε τις μούντζες στη Βουλή ή τότε που φώναζαν «να καεί το μπου…λο;».
Τότε που οι Συριζαίοι βουλευτές και τα στελέχη μιλούσαν για κρεμάλες και ασχημονούσαν μέσα στο Κοινοβούλιο;
Τι πρόστιμο πρέπει να βάλει ο Σπίρτζης στον Καρανίκα που έβριζε μια γυναίκα με τον πιο χυδαίο τρόπο γιατί δε συμφωνούσε μαζί της; Αμ το νέο φυντάνι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός ο δύσμοιρος διαιτητής – φούρναρης ο Κωσταντινέας που όπου βγαίνει προκαλεί, αν δεν τα πίνει στην Πάολα την ίδια νύχτα που πέθαναν 23 άνθρωποι από τις πλημμύρες;
Καλά δεν μιλάμε για τον Πολάκη; Θα έπρεπε να πουλήσει όλη του την περιουσία και να πάρει και από τις καταθέσεις του Ευκλείδη στο εξωτερικό για να ξεχρεώσει τα πρόστιμα για όσες βρισιές έχει ρίξει.
Πρόστιμο λοιπόν στη μούντζα ναι, να συμφωνήσουμε. Όμως, με την πολιτική και κοινωνική αλητεία της αριστεράς τι θα κάνουμε; Με τον εκφασισμό της κοινωνίας τι θα κάνουμε;

 Με τις καθημερινές αθλιότητες του Καμμένου, του Πολάκη, του Καρανίκα και του κάθε ανύπαρκτου που νομίζει ότι με το να βρίζει, να απειλεί, να εκβιάζει θα πάρει τα 15 λεπτά διασημότητας που χρειάζεται, τι θα κάνουμε;
Ακόμη και ο ίδιος ο Σπίρτζης θα έπρεπε να βάζει καθημερινά πρόστιμα στον εαυτό του διότι δεν είναι και ο… καλύτερος χαρακτήρας. Μόνο και μόνο που έχει τον Άρη Βελουχιώτη στο γραφείο του τα λέει όλα.
Η πολιτική ζωή του τόπου πρέπει να επανέλθει σε κάποια σχετική ομαλότητα. Στον σεβασμό στην αντίθετη γνώμη, σε μια αστική ευγένεια που θα κυριαρχήσει πρώτα στη Βουλή και μετά στην κοινωνία.
Αν και είναι σημαντικό, τελικά η μούντζα είναι το λιγότερο. Έχουν γίνει δεκάδες κοινωνικά εγκλήματα την τελευταία 7ετία στην Ελλάδα και η αριστερά του Τσίπρα δεν είχε την τσίπα να αναλάβει την ευθύνη για τη δική της ευθύνη. 

Τεράστιες είναι οι συνέπειες της συμπεριφοράς της αριστεράς μέχρι να αρπάξει την εξουσία αλλά και όσο βρίσκονται στην κυβέρνηση. Κι αυτό δεν πληρώνεται με κανένα πρόστιμο. 

Η ζημιά ήδη φαίνεται μέσα στην κοινωνία με τον εκχυδαϊσμό, την αναίδεια, την καφρίλα που έγινε χειρότερη για το νεοέλληνα στα χρόνια της κρίσης.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.