Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Μέσα σε 2 χρόνια, Αλέξη στην πραγματικότητα έκανες άλλα..."


 Στο βίντεο με αφορμή τις γιορτές, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται στα βήματα προόδου που έγιναν τα τελευταία δυο χρόνια, και στην στροφή προς την κανονικότητα που επετεύχθη.


«Μέσα σε δυο χρόνια, έχουμε προχωρήσει. Από τον φόβο στην ψυχραιμία. Από την υποτίμηση στην αξιοπρέπεια. Από το ανήθικο στην εντιμότητα. Από την αντάρα στην κανονικότητα. Από το άδειο στο νόημα. Από τη λύπη στη χαρά» αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter.

Και συμπληρώνει ο Βασίλης Πολυχρόνης   


Μόνο που παρέλειψε να μνημονεύσει κάποιες από τις...επιτυχίες της κυβέρνησης του (της..."αριστεράς" ντε).Ίσως από...μετριοφροσύνη.Να του τις θυμίσω εγώ λοιπόν:

-Από την αλήθεια περάσατε στο ψέμα,στον γκεμπελισμό και στη στοχοποίηση όσων διαφωνούν κι αγωνίζονται

-Από το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" περάσατε στο "κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη"

-Από το "αν πέσει κι άλλο το αφορολόγητο θα παραιτηθώ" περάσατε στις συνεχόμενες μειώσεις του

-Από το "δεν πειράζουμε τις συντάξεις" περάσατε στο πετσόκομμα τους και στην πλήρη κατάργηση του ΕΚΑΣ

-Από το "τέλος στην ασυδοσία των τραπεζών" περάσατε στο "οι πλειστηριασμοί είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία των τραπεζών"

-Από το "στους δρόμους κατακτάμε τα δικαιώματα μας" περάσατε στην ψήφιση του ιδιώνυμου,στην ποινικοποίηση και την καταστολή των κινημάτων.

Αυτά έκανες πράξη Αλέξη και...ηγέτη 100ετίας και δεν αξίζουν σε αυτό το λαό,ο οποίος αργά ή γρήγορα θα κάνει πράξη την επιθυμία του να σε στείλει κι εσένα στον ίδιο σκουπιδοτενεκέ με τον ΓΑΠ και τον Σαμαρά με τον Βενιζέλο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.