Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Βρέθηκε νεκρός ένας αγνοούμενος. 16 οι νεκροί. Αγνοούνται 4 άνθρωποι











Νεκρός εντοπίστηκε ένας από τους αγνοούμνεους της φονικής θεομηνίας.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε την Πέμπτη σε υπόγειο οικίας, στην περιοχή Γεφυράκι, στη Νέα Πέραμο Αττικής σύμφωνα με την πυροσβεστική. Ο άνδρας διακομίστηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο
, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική, στη Δυτική Αττική αγνοούνται ακόμα τέσσερις άνθρωποι από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Δεκαέξι νεκροί (11 άνδρες, πέντε γυναίκες) είναι πλέον ο νέος τραγικός απολογισμός των θυμάτων της θεομηνίας, ενώ μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί οι 14.
Οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ, άλλα και της Αστυνομίας, διεξάγουν εντατικές έρευνες για την ανεύρεση των υπόλοιπων αγνοουμένων, ενώ το μεσημέρι βρέθηκαν σώοι δυο άνθρωποι  που αναζητούνταν.
Δεκατρεις νεκροί ανασύρθηκαν από την πυροσβεστική, δύο από τη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας από το λιμενικό και ένας από τη θαλάσσια περιοχή στον Σκαραμαγκά.
Οι κηδείες των θυμάτων θα τελεστούν δημόσια δαπάνη. Την σχετική απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.


ΠΗΓΗ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.