Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Σοβαρός διάλογος Ελλήνων βουλευτών-υπουργών στην TV για τον μπάφο και τη φούντα! (βίντεο)

Τσιρώνης: Οι χρήστες να καλλιεργούν 

Άδωνις: Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος!



Η κυβέρνηση κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την βιομηχανική κάνναβη, που σχεδόν παντού είναι νόμιμη, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης


Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει
με αφορμή την νομιμοποίηση της καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης που προετοιμάζεται. 


Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, που προκάλεσε σάλο χθες με την πρότασή του, στο πλαίσιο της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών που υποστηρίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τους οποίους εκπροσωπεί, να μπορούν οι χρήστες κάνναβης να την καλλιεργούν μόνοι τους, πληρώνοντας ανάλογο παράβολο, ώστε να μην πέφτουν θύματα εμπόρων, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Ο κύριος Τσιρώνης επανήλθε στο ζήτημα το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στον Σκάι, όπου επανέλαβε την θέση του αυτή, τονίζοντας πάντως πως δεν περιέχεται στις άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες που ετοιμάζει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα. 


Η κυβέρνηση κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την βιομηχανική κάνναβη, που σχεδόν παντού είναι νόμιμη, με πολλές εφαρμογές, στη βιομηχανία και αλλού, και ήδη έχουν ξεκινήσει οι καλλιέργειες στη χώρα μας και μιλάμε και για την επένδυση στην Ελλάδα φαρμακευτικών εταιριών που ασχολούνται με την παρασκευή σκευασμάτων, ανέφερε.


Δεν μιλάμε για την φούντα, μην το ξευτελίζουμε, είναι η θέση των οικολόγων Πράσινων για την αποποινικοποίση των ναρκωτικών, είπε ο κύριος Τσιρώνης και τόνισε πως κατά την άποψή του, αν αποποινικοποιηθεί η ιδιόχρηση θα γλιτώσουμε από την μάστιγα των ναρκωτικών.


Επιτέλους οι χρήστες, σε ουσίες που δεν είναι εξαρτησιογόνες να κάνουν ιδιόχρηση και να καλλιεργούν μόνοι τους το χασίς ώστε να μην πέφτουν θύματα εμπόρων, επισήμανε.


Παρών στην συζήτηση ήταν και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε πολύ δεικτικά: «Η πρώτη επένδυση που διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος, πολύ ταιριαστό με την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ»...







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.