Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Επιτέλους, ξυπνήστε!!!

Το ξέρετε ότι η τρόικα βρίσκεται στην Αθήνα; Γνωρίζετε ότι στο Χίλτον η κ. Αχτσιόγλου, στην τρίχα ντυμένη και μαλλί κομμωτηρίου παίζει με τις ζωές μας;


Έχετε αντιληφθεί ότι συζητούν για τα προνοιακά επιδόματα, πώς θα κοπούν δηλαδή λεφτά από ανθρώπους που έχουν παιδιά; Σε μια χώρα που πεθαίνει και σε 30 χρόνια θα είναι κάτω από 9 εκατ. η εν λόγω καλοντυμένη Συριζαία που κάποτε ήταν επαναστάτρια ξέρετε ότι διαπραγματεύεται να κοπούν λεφτά από οικογένειες;

Ξέρετε ότι θα κοπούν οι συντάξεις χηρείας, έχετε πάρει χαμπάρι ότι διαλύουν το ταμείο των δημοσιογράφων με 22 χιλιάδες ασφαλισμένους;

Και ξέρετε ότι είναι θέμα χρόνου και η ανατροπή στο δικαίωμα στην απεργία; Κανένα πρωτοβάθμιο σωματείο δεν θα αποφασίζει απεργία χωρίς γενικής συνέλευση και το 50% συν 1; Δηλαδή το τέλος του συνδικαλισμού, του κακώς εννοούμενου όπως εξελίχθηκε στην Ελλάδα και την παράδοση των εργαζόμενων βορά στις ορέξεις των εργοδοτών και χωρίς ασπίδα προστασίας;

Πιθανότατα η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να μην έχει πάρει χαμπάρι ότι μια ακόμη αξιολόγηση είναι σε εξέλιξη. Πιθανώς να μη νοιάζεται και πολύ, τόσα χρόνια φάγαμε στα μούτρα τις τρόικες, τις διαπραγματεύσεις και τα μνημόνια. 

Και αυτό είναι το χειρότερο στα χρόνια της κρίσης. Οι Έλληνες έχουν κάτσει μοιρολατρικά και περιμένουν πότε θα ισχύσουν τα μέτρα που άλλοι αποφασίζουν ερήμην τους. Αγανακτισμένοι δεν υπάρχουν πια. 

Οι μπαχαλάκηδες του Ρουβίκωνα ασχολούνται με τα pet shops, οι αριστεροί επαναστάτες είναι στην κυβέρνηση, ο Καμμένος κάαααααθεται στο υπουργείο Άμυνας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα αλλάξει τη χώρα στα… όνειρά της. Όλοι μαζί αφήνουν τον Τσίπρα και την παρέα του Μαξίμου να αλωνίζουν, να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Και φοβόμαστε για όλα αυτά που γίνονται χωρίς εμάς. Αλλά λες και μας… ψεκάζουν. Καμιά αντίδραση λες και ο ασθενής είναι σε πολυετές κώμα και περιμένει απλά το μοιραίο.

Τι καλύτερο για τον εκάστοτε πρωθυπουργό, ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα. Ανενόχλητος συνεχίζει το θεάρεστο έργο του. Πόνεσε η μέση του από τις επικύψεις στον Τραμπ αλλά η γροθιά η αριστερή πάντα σηκωμένη.
 «Είναι καλό το παιδί, το πολεμούν τα συμφέροντα». 

Κι από κοντά και ο Παππάς που χαρακτηρίζει τροικανό και γερμανοτσολιά κάθε άλλον που έχει άλλη άποψη. Κοιτάξτε ποιοι μιλάνε.


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.