Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

Έχοντας πλέον υπόψιν όλα τα πολιτικά δεδομένα των τελευταίων χρόνων της νέας κατοχής και με την ευκαιρία της περίφημης εξόδου στις αγορές όπως κοκορευόμενοι μας ζάλισαν τις τελευταίες μέρες, έρχονται κάποιες σκέψεις.


Ξεκινώντας από την άλλη περίφημη έξοδο και παραμύθι επιτυχίας του Σαμαρά το 2014 και τις κατοχικές δεσμεύσεις του Σαμαρά και των προηγούμενων κατοχικών κυβερνήσεων. '



Ειδικότερα του Σαμαρά, έχοντας ταυτόχρονα στην αντιπολίτευση τις ύπουλες κατοχικές δυνάμεις, που όπως αποδείχτηκαν  μετά τον Γενάρη του 2015 κατοχικές,  ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ,  η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου δεν τολμούσε να πάρει και να εφαρμόσει κάποια μέτρα που είχε συμφωνήσει με τους δανειστές και υπογράψει.


Ήρθαν οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και συριζανελέητα πήραν όλα τα μέτρα προς το χειρότερο που οι προηγούμενοι είχαν συμφωνήσει και δεν έφτανε μόνο αυτό, έφεραν και τα δικά τους μνημόνια το 3ο και το 4ο με τα επιπλέον και σκληρότερα μέτρα που σβήνουν ότι είχε απομείνει από την  μεσαία τάξη και επιχειρηματικότητα και τον πρωτογενή τομέα, λέγοντας στην συνέχεια ότι θα πάρουν όποια μέτρα ακόμα χρειαστούν, όπως πρόσφατα ο ίδιος ο Τσίπρας δήλωσε!


Με αυτά τα δεδομένα όπως είναι αναμενόμενο καταρρέουν στην αποδοχή και την συνείδηση του λαού ακόμα και στους πιο αφελείς που μέχρι σχετικά πρόσφατα νόμιζαν ότι τούτοι διαπραγματεύονται.


Εφόσον τα πολιτικά δεδομένα της χειρότερης κατοχικής κυβέρνησης δείχνουν ότι είναι οι καλύτεροι συνεργάτες της εξωτερικής κατοχής Σόϊμπλε, Μέρκελ, Γιούγκερ κλπ. '


Γιατί να μην είμαστε σίγουροι ότι αυτή η φιέστα εξόδου στις αγορές είναι στημένη και με το αζημίωτο σε μια προσπάθεια να στηρίξουν τους καλύτερους συμμάχους της εσωτερικής κατοχής;


Ταυτόχρονα καταφέρνουν να αποκλείουν όλο και περισσότερο την όποια ελάφρυνση του χρέους που λένε ότι θέλουν…




ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.