Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Κυρά Όλγα μου στα πόσα δις νέα μέτρα, το λένε "Νέο Μνημόνιο";;

Δεν αποτελούν 4ο Μνημόνιο τα μέτρα και τα αντίμετρα που κατατέθηκαν στη Βουλή, αλλά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, είπε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη στον τηλεοπτικό σταθμό "Ε", ενώ απάντησε στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για "κομματικές" προσλήψεις στο δημόσιο, λέγοντας πως "δεν έχει μπει ούτε ένας χωρίς την εποπτεία του ΑΣΕΠ".

"Δεν πρόκειται για 4ο Μνημόνιο. Δηλαδή, αν κάνουμε τους υπολογισμούς σε Μνημόνια το κλείσιμο κάθε αξιολόγησης , θεωρητικά τώρα έπρεπε να είμαστε στο 15ο Μνημόνιο τουλάχιστον", παρατήρησε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε: "Μνημόνιο γίνεται όταν η χώρα δεν μπορεί να βγει στις αγορές, χρειάζεται χρήματα και σε αυτά τα χρήματα μπαίνουν οι περιορισμοί. Εδώ, λοιπόν, δεν πρόκειται γι αυτό. 

Πρόκειται για το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης. Να σας θυμίσω ότι και πέρυσι με το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης το ίδιο αφήγημα ακριβώς υπήρχε. Ότι ήταν ένα άλλο Μνημόνιο τότε".

Βέβαια πέρσι, να της θυμίσουμε ότι δεν πήρε νέα μέτρα για το 2018-2021, πήρε κάποια πρόσθετα, αλλά δεν ήταν στο ύψος των 5 δις,. που είναι αυτά τα μέτρα.

Και βέβαια λέγεται "Νέο Μνημόνιο" γιατί μιλάμε για μετρά μετά τη λήξη του υπάρχοντος προγράμματος

Αν βέβαια πριν το 2018 δεν βγεις στις αγορές και θελήσεις νέα πρόγραμμα, τότε θα πάρεις και νέα μέτρα και αυτό θα σημαίνει νέο μνημόνιο!

ΑΥΤΑ, ΟΛΓΑ ΜΟΥ!



y9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.