Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ο Τσακαλώτος απειλεί τους δανειστές ότι θα κατεβάσουν κόσμο εναντίον τους...ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ;;;;;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει συνηθίσει τους εκπροσώπους των δανειστών σε συναισθηματικές «εκρήξει»ς και απειλές ότι «θα τινάξει στον αέρα τη διαπραγμάτευση» ή ότι «θα παραιτηθεί».


Για τον λόγο αυτό οι αντιδράσεις τους είναι έως και «νευρικές», αφού στην τελευταία «έκρηξη» του ο εκπρόσωπος του ESM, Νικόλα Τζιαμαρόλι ξέσπασε σε γέλια, ενώ περίπου την ίδια αντίδραση, ίσως πιο διακριτικά, είχε και ο Ντέκλαν Κοστέλο, εκπρόσωπος της Κομισιόν.

«Δεν μπορεί πια να πάρεις στα σοβαρά τα ξεσπάσματα του Ευκλείδη Τσακαλώτου», υποστηρίζουν αξιωματούχοι των «θεσμών», με άμεση γνώση των διαπραγματεύσεων.

«Τις πρώτες δύο ημέρες στο Hilton ήταν, πραγματικά, εκτός εαυτού» αναφέρουν, συμπληρώνοντας πως «φώναζε και απειλούσε, κατηγορούσε τους “θεσμούς” ότι δεν σέβονται τη δημοκρατία».

Όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι αξιωματούχοι, οι απειλές του Ευκλείδη Τσακαλώτου έφθασαν μέχρι την παραίτηση της κυβέρνησης.

«Απείλησε με εκλογές, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει και μετά θα βγαίνουν κι αυτοί στους δρόμους», αναφέρουν πηγές που συμμετείχαν στις συζητήσεις, οι οποίες τονίζουν πως η συμπεριφορά του Ελληνα υπουργού τους προβληματίζει, καθώς «είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από το θέατρο».


Σχολιάζει ο Σπύρος Σούρλας, ορθότατα:   

1) Ο Πινοτσετικός ,εντελώς ανοικτά παραδέχεται πως έγιναν Κυβέρνηση για να περνούν τα μέτρα χωρίς μεγάλες κοινωνικες αντιδράσεις..Δηλαδή ξεκάθαρα λέει πως οχι απλά κορόϊδεψαν την κοινωνία,αλλά παρακαλά τους 'εταίρους' να τους κρατήσουν ακόμα.

2) Παρ'ότι φυσικα το μόρφωμα ,δεν έχει κανένα ΄κοσμο που θα βγει στους δρομους' όπως 'απειλεί' ο Τσακαλώτος, (μόνο διορισμένα ΦΕΚόσιτα έχουν ξωμείνει πλέον στο μόρφωμα) ειναι και αυτό ένδειξη του χυδαίου ακροδεξιού λαϊκισμού του...Δηλαδή οταν είμαστε κυβέρνηση αποτελούμε μεγάλο ανάχωμα,,οταν ειμαστε αντιπολίτευση πουλάμε 'αντίσταση'..Δεν υπάρχει τίποτα πιο χυδαίο απο αυτό...

3) Η δήλωση αυτή,υψίστης πολιτικής αλητείας,ας ληφθεί υπ'όψιν από τις δυνάμεις εκείνες της Αριστεράς,που ακομα συνομιλούν για 'συνεργασία' με τα κολλητάρια του Τσακαλώτου,δηλαδή Δικτυώσεις ,Δίκτυα κ.λ.π...Θα τολμήσουν επιτέλους να κόψουν κάθε γέφυρα με τα αναχώματα?

Πάντως η δήλωση αυτή αποκαλύπτει πλήρως το πόσο πολιτικα βρώμικο ειναι το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.