Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί τους πολίτες σε εξέγερση και ανυπακοή

«Σήμερα ανακοινώνουμε μια σπουδαία απόφαση και πρωτοβουλία να οργανώσουμε και να στηρίξουμε τη γενική ανυπακοή. Ως το πανίσχυρο όπλο που έχουν οι λαοί απέναντι στον δυνάστη τους», 
ανέφερε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου .«Τους επόμενους δυο μήνες θα οργανώσουμε την ανυπακοή. Και θα προκηρύξουμε την έναρξή της με σκοπό να ρίξουμε το καθεστώς. Είναι δικαίωμα μας η ανυπακοή. 

Να αρνηθούμε κάθε φόρο και εισφορά μετά το όχι του δημοψηφίσματος. Να διαγράψουμε εμείς το χρέος που μας επιβάλλουν», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου και συνέχισε:΄

«Απέναντι στην ανυπακοή μας, βρίσκεται το ευρώ. Είμαστε εναντίον του ευρώ και της ΕΚΤ, διεκδικούμε νομισματική κυριαρχία. Οφείλουμε να αντιταχθούμε στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος που δρα σύμφωνα με τις θέσεις της ΕΚΤ και του μνημονίου».

«Τα μέτρα δεν θα είναι ποτέ τα τελευταία. 
Δεν θα τελειώσουν αν δεν τα τελειώσουμε εμείς», σημείωσε ακόμα ενώ στο ερώτημα υποταγή ή εξέγερση, η απάντηση είναι εξέγερση.

Η ίδια ανέφερε πως το επόμενο διάστημα θα μιλήσει για τα σχέδια που υπάρχουν και τα σχέδια που θα δημιουργηθούν, τονίζοντας πως πρώτα είναι η απόφαση να παλέψεις για τα δικαιώματα σου, για την ελευθερία ακόμα και για όσους δεν μπορούν.

«Έχω πάρει την απόφαση να ρίξω το μνημόνιο και να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία.
 Θα δώσω και τη ζωή μου γι’ αυτό για να μη ζήσουν υπόδουλα τα παιδιά μας», τόνισε και πρόσθεσε:
«Απέναντι μας έχουμε τους πιο αδίστακτους εχθρούς αυτούς που δεν δίστασαν να μας απειλήσουν με το δημοψήφισμα αν λέγαμε όχι, και είπαμε όχι. Όσοι πιστεύουμε στη δύναμη του όχι μας οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για το υπερασπιστούμε».

«Σήμερα ανακοινώνουμε μια σπουδαία απόφαση και πρωτοβουλία να οργανώσουμε και να στηρίξουμε τη γενική ανυπακοή. 
Ως το πανίσχυρο όπλο που έχουν οι λαοί απέναντι στον δυνάστη τους. Τους επόμενους δυο μήνες θα οργανώσουμε την ανυπακοή.
 Και θα προκηρύξουμε την έναρξη της με σκοπό να ρίξουμε το καθεστώς», κατέληξε.

cnn.gr    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.