Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Θα μεταμφιέζεται ο Πρωθυπουργός όταν θέλει στο εξής να κάνει κρυφές συναντήσεις


Νίκος Ζαχαριάδης:


«Δεν πρόκειται για μυστικές συναντήσεις, απλώς για συναντήσεις που δεν θέλουμε να μαθευτούν»

Το αναφαίρετο δικαίωμα του Πρωθυπουργού να κάνει μυστικές συναντήσεις, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, υπερασπίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοινώνοντας, μάλιστα, ότι 
στο μέλλον θα ληφθούν περισσότερα μέτρα για να μην επαναληφθεί διαρροή

«Δεν πρόκειται για μυστικές συναντήσεις, απλώς για συναντήσεις που δεν θέλουμε να μαθευτούν», διευκρίνισε το μεσημέρι της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκφράζοντας, παράλληλα, τη δυσαρέσκειά του για την αδιακρισία με την οποία αντιμετώπισε το ταξίδι στο Παρίσι η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στη συνέχεια ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «αήθη καταπάτηση των προσωπικών δεδομένων του Αλέξη Τσίπρα από τους πολιτικούς του αντιπάλους» που λειτούργησαν, όπως είπε χαρακτηριστικά, σαν «κουτσομπόλες της γειτονιάς που δεν αφήνουν έναν άνθρωπο να αγιάσει».

Οπως μάλιστα αναφέρεται σε non paper του Μεγάρου Μαξίμου, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο -ως γνωστόν- αποτελεί ιδιωτικό χώρο του Πρωθυπουργού, ιδιαίτερα όταν έχει τα κουρτινάκια τραβηγμένα. 


Και ο Πρωθυπουργός μπορεί να το κάνει ό,τι θέλει, συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Αμα θέλει του βάζει φωτιά και το καίει» κατέληξε.


Μάλιστα, για να μάθουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι να είναι περίεργοι, στο εξής ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν θα τους ενημερώνει για τις συναντήσεις που θα έχει, αλλά για να ξεφεύγει από τα περίεργα βλέμματα θα κάνει αυτές τις συναντήσεις μεταμφιεσμένος. Και σε υπαίθριες, ερημικές τοποθεσίες!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.