Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Μόνο στον Άνεμο, το περιεχόμενο της επιστολής Τσακαλώτου προς τους δανειστές....Ζητάει συγνώμη!


Το περιεχόμενο στα ελληνικά (τρομερή δουλειά της μεταφράστριας του Τσακαλώτου)
 της επιστολής που έστειλε στους δανειστές της χώρας. Επιστολή που του ζήτησαν, για να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ξαναδώσουν 13η σύνταξη και καμία άλλη παροχή στο πόπολο!

Η επιστολή έχει ως εξής:


"Αγαπητοί κύριοι,     

Με λύπη μας, ως ελληνική κυβέρνηση, διαπιστώνουμε την δυσπιστία των εταίρων μας απέναντι στις προθέσεις μας. 
Αφορμή η απόφαση να παγώσετε την εφαρμογή των αποφασισμένων βραχυπρόθεσμων μέτρων απομείωσης του ελληνικού χρέους, απόφαση στηρίχθηκε ως αντίδραση στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μας κάποιων μέτρων-παροχών μικρής σημασίας.

Σας ενημερώνουμε ότι η απόφαση για την χορήγηση έκτακτου επιδόματος στους συνταξιούχους της χώρας δεν θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Ορκιζόμαστε!!!!

Σιγά μην θεσμοθετήσουμε την μόνιμη επιστροφής 13ης σύνταξης και να σπαταλούσαμε τα χρήματα που με τόσο κόπο πήραμε από πέρσι από τους συνταξιούχους με τις συνεχείς μειώσεις συντάξεων που εφαρμόσαμε κατόπιν σχετικών επιθυμιών σας.....
Στο κάτω-κάτω θα περιμέναμε να μας δώσετε συγχαρητήρια που τους δίνουμε ψίχουλα πίσω από αυτά που τους έχουμε πάρει και δεν κουνιέται φύλλο...Καμία αντίδραση της κοινωνίας, αγαπητοί δανειστές μας, και όλα αυτά εξαιτίας μας!

Το δεύτερο μέτρο που εφαρμόσαμε και αφορούσε την αναστολή εφαρμογής αυξημένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου που υποδέχονται μετανάστες....

Αυτό το μέτρο συμβάλει στην διάσωση των εσόδων μας, άρα και στην επιστροφή των δανεικών που σας οφείλουμε. Είναι αποδεδειγμένο ότι μόλις αυξάνεται ο ΦΠΑ, μειώνονται τα έσοδα.

Παρακαλούμε πολύ, όπως ξεπαγώσετε την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουμε να σερβίρουμε μία επιτυχία πριν κλείσουμε την δεύτερη αξιολόγηση δεχόμενοι όλα τα μέτρα που μας ζητάτε. 

Είπαμε είναι ηλίθιος ο ελληνικός λαός, αλλά και ο ηλίθιος θέλει να ακούσει και μία βλακεία για να χαρεί.

Στο κάτω-κάτω μετατρέψαμε ένα 62% ΟΧΙ στα μνημόνια που μας επιβάλλετε, σε ένα τεράστιο ΝΑΙ. Μην είστε αχάριστοι!!!

Και αν τελικά σας συγχύσαμε....ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!

Περιμένοντας νέα σας!

Δικό σας...

Ευκλείδης Τσακαλώτος"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.