Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΡΕΣΙΤΑΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ -ΦΩΤΙΟΥ: Τα γεμιστά, οι μαρμελάδες και οι αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Άδωνις Γεωργιάδης και Θεανώ Φωτίου έδωσαν ρεσιτάλ κατά τη διάρκεια της ολομέλειας της Βουλής.






Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αρχικά αναφέρθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα,ια τον Πάνο Καμμένο αλλά και στη σημερινή δήλωσή του κυρίου Ζουράρι:

« Την ίδια ώρα που λέει Μπούλη τον Καμμένο, και ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει, ακούμε τον υφυπουργό παιδείας τον κ.Ζουραρι να λέει δεν πειράζει να δώσουμε και 2-3 νησιά στους Τούρκους ,ενώ η κ Φωτίου βγήκε στον ΣΚΑΪ πριν από δύο εβδομάδες και έλεγε ότι έκλεισε η β αξιολόγηση και η β αξιολόγηση όπως όλα δείχνουν πάει για το Μάρτιο»

Έχετε καταλάβει ότι είστε κυβέρνηση τι δηλώσεις είναι αυτές που κάνετε ρώτησε από το βήμα ο κύριος Γεωργιάδης τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την Θεανώ Φωτίου να αντιδρά.

«Προστατέψτε με από την κ. Φωτιου κ πρόεδρε ,δεν κάνουμε γεμιστά ούτε μαρμελάδες εδώ» είπε ο κύριος Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον προεδρεύοντα της Βουλής με την κυρία Φωτίου να του απαντά ότι είναι αστείος και αυτός να ανταπαντά «Πιο αστείο πράγμα από το να είστε υπουργός εσείς δεν έχει υπάρξει».

«Να προσέχετε τα λόγια σας» φωνάξε από το έδρανο της η κυρία Φωτίου και ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε σε υψηλούς τόνους «δεν θέλω να σας προσέχω καθόλου, να φύγετε κυρία μου, να φύγετε δεν θέλω να σας βλέπω.» Στον καβγά παρενέβη και ο Μάκης Βορίδης από το έδρανο του φωνάζοντας στην κυρία Φωτίου ότι είναι αγενέστατη και προκλητικότατη.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.