Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Καλωσορίστε!

Καλωσορίστε.Ο Ομπάμα βρίσκεται στην Αθήνα. 
Καλωσορίστε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, μαζί και τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Κάποια μηνύματα θα έχει να φέρει ο Μπάρακ Ομπάμα από τον Ντόναλντ Τραμπ. Το κράτος έχει συνέχεια, άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αν έχει συνέχεια το κράτος στην Ελλάδα φανταστείτε πόσο έχει στις ΗΠΑ.


Καλωσορίστε τη σχέση υποτέλειας του πολιτικού προσωπικού της χώρας με τις αμερικανικές κυβερνήσεις και τα αμερικανικά συμφέροντα.
Καλωσορίστε τις ελπίδες και τα παραμύθια για παρεμβάσεις του Ομπάμα για το χρέος, τα μνημόνια και την πολιτική που εφαρμόζεται, μια πολιτική που μοιάζει τόσο με εκείνη που ασκείται στο εσωτερικό των ΗΠΑ.
Καλωσορίστε τον «ειρηνικό» Ομπάμα της παρουσίας και των επεμβάσεων των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στη Συρία, στη Σομαλία, των επιχειρήσεων στη Νιγηρία, στο Καμερούν και των παρεμβάσεων σε δεκάδες χώρες του πλανήτη, μέσω της οικονομικής κυριαρχίας των αμερικανικών συμφερόντων.
 Καλωσορίστε τα θύματα των πολεμικών επιχειρήσεων ΗΠΑ, μαζί με  τη δράση της CIA σε ολόκληρο τον κόσμο.  
Καλωσορίστε την ιστορική σχέση της χώρας μας με τις ΗΠΑ, την αμερικανοκίνητη χούντα, την τραγωδία στην Κύπρο, τις βόμβες Ναπάλμ, τις χαρές για τον αμερικανικό στόλο. 
Καλωσορίστε και τις χούντες που έχουν υποκινήσει οι ΗΠΑ, μαζί με τα πιόνια που έβαλαν να «ηγηθούν» σε κάθε ορατό και αόρατο πραξικόπημα. 
Βάλτε και τις βάσεις να καλωσορίσουν, εκείνες τις βάσεις που είναι το πέρασμα για κάθε πολεμική εκστρατεία των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και των «συμμάχων» της ΕΕ.
Καλωσορίστε και τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία, μαζί με τη συμμετοχή και τη συνενοχή της τότε ελληνικής κυβέρνησης.
 Τις απαγορεύσεις της εποχής, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Κλίντον, τις καλωσορίσατε ήδη, με ανάλογες απαγορεύσεις. Μπορείτε ακόμα καλύτερα.
Μην ξεχάσετε να καλωσορίσετε και το σχέδιο Μάρσαλ, περιμένοντας ένα ανάλογο, για να μοιραστεί πάλι εκεί που πρέπει, ώστε να μην χάσετε τον τίτλο των εκπροσώπων ενός προτεκτοράτου.  
Καλωσορίστε τους «συμμάχους» και τα «δώρα» τους. Μην ξεχάσετε να μνημονεύετε «λυπημένοι» τη συμμετοχή σας σε διαδηλώσεις κατά της αμερικανικής πολιτικής, επισημαίνοντας πως οι καταστάσεις έχουν άλλαξαν και ότι ο πολιτικός ρεαλισμός επιβάλλει μια άλλη αντίληψη και τα λοιπά και τα λοιπά. 
Καλωσορίστε και τα εκατομμύρια εξαθλιωμένων στις ΗΠΑ, τους νέγρους που σκοτώνονται στην Αμερική από όπλα αστυνομικών, τα εκατομμύρια που δεν ψήφισαν ούτε τον Τραμπ ούτε την Κλίντον.
Καλωσορίστεχωρίς πρόβλημα. Δεν έχετε κανένα λόγο να μην καλωσορίσετε. 


ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.