Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Και στο εσωτερικό το παίζει τσαμπουκάς


Πριν από κάποιες ώρες, σας ανέφερα δω μέσα, μετά λόγου γνώσεως, ότι η ανταπόκριση που δημοσίευσε το ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕΕ, βασιζόμενο σε κυβερνητικές πηγές, ότι και καλά το θέμα του ελληνικού χρέους ήταν στην ατζέντα του ...Βλάκα με τον Σουλτς, ότι θα τον πλακώσουνε στα πουτσοσκάμπιλα, θα του βάλλουν μια γραβάτα στον πάτο και θα τον στείλουν στην Ελλάδα να παριστάνει την Ιφίγένεια εν ...καυλίδεις.

Τέτοιο άδειασμα, όμως και τέτοια δημόσια ξεφτύλα, δεν με είχαν ενημερώσει οι...
δικές μου "πηγές" ότι θα υπάρξει, τόσον για τις κυβερνητικές πηγές όσον και για τον ΜΑΛΑΚΑ τον Μιχάλη Ψύλο, που μας τις προσέφερε, μέσω του καθεστωτικού του πρακτορείου ειδήσεων, ως γεγονός και μάλιστα αναμφισβήτητο.

Κάποιος απεσταλμένος του Πρώτου Θέματος, με εμφανή γνώση της αγγλικής, ρώτησε τον Σούλτς στην συνέντευξη και πήρε την εξής απάντηση:
«Άκουσα και εγώ τη φήμη αυτή ως Πρόεδρος του ΕΚ, και δεν μπορώ να απαντήσω. Εξεπλάγην από τις φήμες πως το ΕΚ θα λάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία.

 Μίλησα με τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το συνεχιζόμενο διάλογο στην Ελλάδα και μου εξήγησε για τις συζητήσεις με τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς και το ΔΝΤ για το θέμα αυτό.

Θεωρώ πως η πηγή της φήμης αυτής είναι πως στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Οικονομικής Επιτροπής, (το θέμα του χρέους) θα υπάρξει στην ατζέντα εργασίας της σε επόμενη συνεδρίαση, αυτό είναι κάτι τυπικό αλλά δεν αποτελεί συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΕΚ».
Πόσο πιο απλά....








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.