Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Γιαννάκη και εις ανώτερα ! ! !

Ρε εσείς ο Στουρνάρας κολιτός του "ΣΥΡΙΖΑ "....Απίστευτο ; ; ; ; Δεν είδες τίποτα ακόμα από την μετάλλαξη των "αριστερών"  ! ! !  





Μετά τη συνέντευξη στην Αυγή και στο "Κόκκινο" σε περιμένουν στον iskra και στο indymedia. Κόπιασε. 
Πάντως, παλικάρι μου, αυτά τα 10 δισ. που είπε ο Γεωργίου ότι δεν τα είχαμε αλλά τελικά ανακαλύψατε ότι τα είχαμε, που είναι;

Αν τα βρήκατε, εκεί στο Βουδέικο, δεν τα δίνετε στον κολλητό σας μπας κι αγοράσει καινούργιο σανό για το πόπολο, γιατί το παλιό τέλειωσε;


Μόνο κάντε γρήγορα γιατί έρχεται ΔΕΘ και δυσκολεύεται το έρμο, τι να πει που να μην τον πάρουν με τις ντομάτες, δεν τον βοηθάει κι ο Καρανίκας... Μη βγει στο μπαλκόνι και καταπιεί τη γλώσσα του σαν το εθνικό κεφάλαλο και αρχίσουμε όλοι τις ερμηνείες..
.



 σχόλιο :

  1. Η μνημονιακή γενετική μετάλλαξη προσέβαλε τους έλληνες πολιτικούς άρρενες ως βόμβα που έσκασε στα χέρια τους, με συνέπεια την ολοκληρωτική απώλεια των γεννητικών τους αδένων.
    Αποτέλεσμα αυτής είναι να κυκλοφορούν πλέον αναρίθμητοι πολιτικοί «άνδρες» χωρίς αρχίδια και εξίσου πολυάριθμα «πολιτικά αρχίδια» σκέτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.