Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

LIVE εικόνα από την επίθεση σε εμπορικό κέντρο στη Γερμανία


Από τη Νίκαια της Γαλλίας, την περασμένη Πέμπτη, το σκηνικό του τρόμου μεταφέρεται τώρα στη Γερμανία και το Μόναχο - Τουλάχιστον τρεις ένοπλοι δράστες φέρονται να διαφεύγουν σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης.

Για μια ακόμα φορά, ο τρόμος απλώνεται πάνω από την Ευρώπη, «αγγίζοντας» τώρα την Γερμανία και το Μόναχο, όπου σημειώθηκε επίθεση σε εμπορικό κέντρο της πόλης.Σύμφωνα με τα στοιχεία, τουλάχιστον ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα στο εμπορικό κέντρο OEZ-Olympia-Einkaufszentrum, σε ώρα αιχμής και ενώ τα καταστήματα ήταν γεμάτα από κόσμο που έκανε τα ψώνια του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, οι νεκροί είναι έξι, ενώ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες.

Οι τηλεοπτικές εικόνες δείχνουν κόσμο να κινείται εκτός του εμπορικού κέντρου και δεκάδες οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα πέριξ αυτού. Ελικόπτερα «χτενίζουν» από άερος την πόλη, επιχειρώντας να εντοπίσουν τους ενόπλους που διαφεύγουν.

Η αστυνομία του Μονάχου, σε ενημέρωσή της για το αιματηρό ένοπλο περιστατικό, κάνει λόγο για τρεις ένοπλους δράστες, που διαφεύγουν της σύλληψης. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την τοπική αστυνομία, ο αριθμός των νεκρών ανήλθε στους έξι.

Διευκρινίζεται, δε, ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμία σύλληψη. Η αστυνομία του Μονάχου αναφέρει ακόμη ότι υπάρχουν τουλάχιστον 25 άτομα που παραμένουν εντός του εμπορικού κέντρου, και οι δυνάμεις της τάξης εργάζονται για την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

Καθώς φαίνεται, η αστυνομία στην ουσία κινείται στα «τυφλά», καθώς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται οι τρεις ένοπλοι, οι οποίοι έχουν διασκορπιστεί σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης. 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.