Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ένας Ναύαρχος απαντά στον Πάγκαλο! “Αν ήσουνα σ΄ άλλη χώρα…”


Ο Υποναύαρχος ε.α Κώστας Βουλγαράκης μ΄ ένα κείμενό του απαντά στα όσα υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος περί “ανύπαρκτου Στόλου” τη νύχτα των Ιμίων.
Αν ήσουνα σε άλλη Χώρα ….!!
Αυτός ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος, πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Χώρας μας, αντί να κρύβεται και να ζητά ταπεινά συγχώρεση, έχει το θράσος να προκαλεί του πάντες διαρκώς!!
Μιλά για την περίοδο της κρίσης των Ιμίων και …. ΟΧΙ μόνο ψεύδεται ασύστολα, αλλά υποτιμά τους πάντες και τα πάντα, στο βωμό της δικής του πολιτικής επιβίωσης!! 

Μια απλή αναφορά στα επίσημα Ημερολόγια Κινήσεων του Στόλου, στις επίσημες Αναφορές Δράσεως, αλλά και σ’ αυτά έστω τα ρεπορτάζ των καναλιών, μπορούν να τον διαψεύσουν και να του αποδείξουν …. και τι Στόλο διέθετε και πόσο έτοιμος και αποφασισμένος ήταν!!
Η κρίση των Ιμίων, καταγράφηκε στην Ιστορία και «διδάσκεται» σε όλες τις Σχολές Πολέμου, ως …. «η κρίση όπου ένας ισχυρός Στόλος, ενώ ενήργησε έγκαιρα και απέκτησε το Επιχειρησιακό πλεονέκτημα (τόπους-χρόνους-διάταξη) και ελισσόμενος διέθετε το απόλυτο Τακτικό πλεονέκτημα (θέσεις στο θέατρο των επιχειρήσεων και συσχετισμό/αναλογία δυνάμεων) …. ΗΤΤΗΘΗΚΕ και υποχώρησε, από αποφάσεις της Πολιτικής Ηγεσίας, που εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί ο Πάγκαλος!!
Δυστυχώς, είναι μεγάλη πίκρα και τεράστια αγανάκτηση, όσοι ζήσαμε και συμμετείχαμε από κοντά στα γεγονότα, να ξέρουμε την αλήθεια και όμως …. εμάς να μας ακούνε 5-10 φίλοι γύρω μας και τον «δειλό» και ανίκανο Πάγκαλο, να τον ακούει όλη η Ελλάδα!!
Γι’ αυτό Πάγκαλε, σε άλλη Χώρα εσύ και η παρέα του, είτε θα έπρεπε μόνοι σας να έχετε κάνει χαρακίρι, είτε θα έπρεπε να έχετε δικαστεί και τώρα να βρισκόσασταν στη φυλακή, είτε θα έπρεπε να σας έχει λιντσάρει ο λαός!!
Όμως, εδώ είναι Ελλάδα και όλα ξεχνιούνται και όλα συγχωρούνται ….. ακόμα και η προδοσία, γι’ αυτό επιβιώνετε και μας τυραννάτε!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.