Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΚΛΕΙΝΟΥΝ 3 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Δάνεια σοκ χωρίς εγγυήσεις στους βαρόνους και τα golden boys των ΜΜΕ


O Tσίπρας στην Κυψέλη και οι θαλασσοδανεισμένοι μηντιάρχες με βίλες από το δημόσιο χρήμα Δάνεια σοκ χωρίς εγγυήσεις στους βαρόνους και τα golden boys των ΜΜΕ

Σοκ και δέος από τις πληροφορίες που καταφθάνουν σχετικά με τα δάνεια των ΜΜΕ. Τρεις κυριακάτικες εφημερίδες απειλούνται με λουκέτο καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα από μέρους των τραπεζών να προχωρήσουν σε νέο δανεισμό ή κάποιες πιο ευνοικές ρυθμίσεις των δανείων.


 Στο Μέγαρο Μαξίμου έκπληκτοι ανακαλύπτουν ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν ούτε καν εγγυήσεις για τα σχετικά δάνεια-ούτε υποθήκες εκτός του τίτλου της εφημερίδας αλλά ποιος δίνει δεκάρα για τον τίτλο ενός εντύπου;
Από τον Toshiro Mifune
Οταν οι καταστάσεις με τα δάνεια των εκδοτών και καναλαρχών έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Τσίπρας δεν μπορούσε να συνέλθει και πριν τους υπολογισμούς το έρριξε σε διαλογισμό. Στην διάρκεια της μεταπολίτευσης τα δάνεια προς τα σαπάκια των ΜΜΕ ξεπερνάνε τα 10 δις ευρώ. 
Κι όλα αυτά για να διαθέτουν βίλες στο εσωτερικό και το εξωτερικό κάποια καλόπαιδια των ΜΜΕ, για να διάγουν πολυτελή ζωή, για να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε ακριβά κολλέγια, για να διαθέτουν καταθέσεις με εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.
Οποιος κατσιαπλιάς, τυχάρπαστος είχε βύσμα τα κόμματα εξουσίας αναλάμβανε ο πολιτικός να πιέσει τις τράπεζες να του δώσουν δάνεια και κόντρα δάνεια. Αποτέλεσμα να γεμίσουμε με χρεοκοπημένα ΜΜΕ και πλούσιους ιδιοκτήτες οι οποίοι κουνάνε και το δάχτυλο στην κοινή γνώμη.
Ο ξιπασμός όλων αυτών των τύπων στην διάρκεια της μεταπολίτευσης δεν έχει προηγούμενο. Κολυμπούσαν στα εκατομμύρια ευρώ επειδή έβγαζαν μια φυλλάδα. Θαλασσοδάνεια, ΕΣΠΑ, κρατική διαφήμιση. Οργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος.
Τα είδε όλα αυτά ο Τσίπρας που μένει στην Κυψέλη και έπαθε εγκεφαλικό. Οπότε το πάρτυ τέλειωσε και ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει στα ΜΜΕ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.