Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Χούντα Ιμαλαϊων..


 Τί γίνεται στην Γαλλία;  Εξέγερση για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

     Πώς; Με τεράστιες συγκεντρώσεις, με πορείες, και εκτεταμένα επεισόδια αφού οι γαλλικές δυνάμεις καταστολής χτυπάνε στο ψαχνό.
     Πόσο καιρό γίνεται αυτόΠολύ καιρό. Κοντεύει μήνας.

     Κι εμείς γιατί δεν
παίρνουμε είδηση τίποταΓιατί τα ΜΜΕ τηρούν σιγή ασυρμάτου.
     Γιατί; Για να μην ξεσηκωθεί κι εδώ ο λαός βλέποντας πως υπάρχουν κι αλλού αντιδράσεις, και μάλιστα σοβαρότατες, εναντίον της προσπάθειας πανευρωπαϊκής επιβολής της νεοναζιστικής Νέας Τάξης (γερμανικών) πραγμάτων.     Και ποιόν οφελεί αυτό;  Την ''πρώτη φορά δωσιλογικά'' κυβέρνηση.
     Και πώς, αφού κυβέρνηση και κανάλια βρίσκονται υποτίθεται ''στα μαχαίρια'' για τις τηλεοπτικές άδειεςΜα ακριβώς γι αυτό. Για να πουλήσουν εκδούλευση στην κυβέρνηση μπας κι εξασφαλίσουν μία από τις άδειες.
     


Και είναι φυσιολογικό για τα ΜΜΕ να αποκρύπτουν επιλεκτικά ειδήσεις; Όχι βέβαια.
     Και πώς λέγεται αυτό; Ποιό αυτό;
     Αυτό που κυβέρνηση και ΜΜΕ σε αγαστή συνεργασία κρύβουν ειδήσεις απ' τον πολίτη για να τον κρατούν σε καταστολή. Α, αυτό.
     Ναι αυτό. Πώς λέγεται;  Χούντα.
     Τί χούντα; Χούντα Ιμαλαϊων.      Και γιατί Ιμαλαϊων; Τιμής ένεκεν, για την γάτα του πρωτεργάτη  απ' την μεριά των εκδοτών και των καναλαρχών, της μνημονιακής χούντας των τελευταίων έξη ετών.
     Και πώς διορθώνεται αυτό; Δεν διορθώνεται.     Δηλαδή;  Αυτό: Δεν διορθώνεται.  Όσο είναι ανοικτά τέτοια κανάλια και τέτοιες εφημερίδες, κι ο κόσμος δεν έχει κάνει ''ντού'', δεν διορθώνεται.     Δηλαδή αυτοί μόνο φταίνε;  Όχι. Φταίνε και οιτράπεζες που τους δανείζουν  αγύριστα λεφτά για να μένουν ανοικτά.
     Γιατί; Γιατί οι τράπεζες είναι τα κύρια και αφανή αφεντικά, και ό,τι γίνεται γίνεται για το συμφέρον τους.
     


Και η κυβέρνησηΗ κυβέρνηση είναι ένα τσούρμο κακόμοιροι ηλίθιοι και παλιάνθρωποι μαζί, που νόμιζουν πως παίζοντας το παιχνίδι των τοκογλύφων και του οικονομικού και πολιτικού νεοναζισμού στην Ευρώπη θα γίνουν σεβαστοί απ' τους επαγγελματίες δολοφόνους λαών και θα την γλυτώσουν.
     

Δηλαδή κάτι σαν προδότες;  

Όχι ''κάτι''. Ακριβώς προδότες.

     Και οι χούντες καναλαρχών-κυβερνήσεων-προδοτών πώς πέφτουν;  Με κινητοποιήσεις, αντιδράσεις και εξεγέρσεις σαν κι αυτές που γίνονται τώρα στην Γαλλία.
     Γι αυτό δεν μας τις δείχνουν; Γι αυτό.
     Καταλάβαμε!.. 

από ΠΗΓΗ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.