Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ξεκάθαρα λόγια, παστρικές δουλειές!…


Έδωσε συνέντευξη ο κος Τσίπρας στην εφημερίδα «Realnews» και όπως γράφει η εφημερίδα, ο πρωθυπουργός της άνοιξε τα χαρτιά του. 
Μάλιστα! Τέτοια είδους “ανοίγματα”, τα έχει ξανακάνει και στο παρελθόν αλλά όπως έχω ξαναπεί, 
«Ζήτω της κοντής μνήμης» για το φιλοθεάμων κοινό.



Ο Αλέξης μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλές υποσχέσεις, διαβεβαιώσεις, εγγυήσεις, ελπίδες και φυσικά όλα αυτά μεαπόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο. Λεξούλες είναι άλλωστε, σιγά…
Προς το παρόν όμως, το μόνο ξεκάθαρο άνοιγμα που κάνει είναι των δικών μας ποδιών και πορτοφολιών.
Κομπάζει λοιπόν ο πρωθυπουργός για τις αγνές προθέσεις του και την φιλολαϊκή πολιτική που ΘΑΑΑ, ήθελε να εφαρμόσει. Όλα αυτά βέβαια τα λέει με το ανάλογο περιτύλιγμα. 

Έχει ένα αυστηρό και σοβαροφανές ύφος κουνώντας τα χεράκια ανάλογα, ώστε να μας πείσει πως είναι αποφασισμένος για να μας σώσει. Κάποιες φορές αλλάζει τη χροιά και το ρυθμό της φωνής για να δείχνει πιο ειλικρινής.
Γνωστά κόλπα και τακτικές των εκάστοτε εκπροσώπων της εξουσίας –και όχι μόνο– .
Ευκαιρίας δοθείσης με την συνέντευξη αυτή βρε Αλέξη, να θυμίσω στους θαυμαστές σου και μη, το πόσο ξεκάθαρος είσαι. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι από τα πιο δυνατά σου σημεία και πρέπει να τα θυμόμαστε. Τόσες φορές ήσουν ξεκάθαρος, αλλά ας θυμηθούμε μία.
Τρεισήμισι λεπτά είναι το βίντεο, αλλά μέχρι τα 30 δευτερόλεπτα και πολύ είναι για να δει κάποιος… Ομιλία στη Λαμία κοντά στο τέλος του Νοεμβρίου του 2014.

Αν ο Τσίπρας δεν ήταν πολιτικός και λειτουργούσε επαγγελματικά καθ’ αυτόν τον τρόπο, τη στάμπα του απατεώνα θα είχε και κανείς σοβαρός και τίμιος δε θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. Αλλά είπαμε, είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας!…
Όπου έφτυσες και λέρωσες βρε αλητάμπουρα, μετά έσκυψες και το ’τριψες βρωμιά να μην υπάρχει. Έβαλες όλη σου την τέχνη για να έχεις τ’ όνομα του καλού νοικοκύρη. Όσο σκύβεις για να καθαρίσεις, τόσο χαίρονται τ’ αφεντικά και ’συ μαζί τους πως είσαι καλός για αυτή τη δουλειά.
Άντε, κι εις ανώτερα μεγάλε αρχικαθαριστή, για καριερίστας το πάει ο δικό σου!…
Τώρα μάλιστα που έχεις μπει και στα μεγάλα σαλόνια, έχεις δουλειά να κάνεις… Έχεις σκύψιμο να ρίξεις…

Και που ’σαι, αν σου τελειώσουν τα καθαριστικά, πες μας να τσοντάρουμε και μεις. 
Δε θέλω ντροπές μεταξύ μας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.