Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Μεγάλες αλήθειες από τον Νίκο Μπογιόπουλο (Ηχητικό)

Μπορεί κάποιος να διαφωνήσει με τα όσα ακούμε στο ηχητικό που παραθέτουμε με τα λεγόμενα του Νίκου Μπογιόπουλου;





Σε ελάχιστα λεπτά κάνει αναδρομή σε όλο το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώθηκε από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα καταλήγοντας στην διαπίστωση «ότι δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενες αστικές κυβερνήσεις το κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ». 



«Δεν είναι η πρώτη φορά που η πιο βρόμικη δουλειά του συστήματος, του συστήματος αρπαγής και κοινωνικής λεηλασίας, ανατίθεται σε κάποιους που ληστεύουν φορώντας  την μάσκα του αριστερού», εκτιμάει ο κομμουνιστής δημοσιογράφος, καταλήγοντας ότι το καπιταλιστικό σύστημα δεν εκσυγχρονίζεται αλλά μόνο ανατρέπεται.



Αναφερόμενος μάλιστα, ο Ν. Μπογιόπουλος, στην προσήλωση και στο φανατισμό με τον οποίο επιτελεί το έργο που έχει ανατεθεί από ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες ο ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε μια πρόταση που του είχε πει ο πατέρας του: «Παιδάκι μου στην Μακρόνησο αυτοί που βαράγανε με τον πιο ασύλληπτο τρόπο ήταν οι δηλωσίες».












ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.