Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστε το μαγαζι! -H Eλλάδα δεν είναι κράτος που λειτουργεί!

Μας πήρε στο ψιλό και ο Βούλγαρος πρωθυπουργός

 

Aκόμη και ο Βούλγαρος πρωθυπουργός που φημολογείται ότι έχει  σχέσεις με την Μαφία αναρωιτιέται εάν είναι κράτος η Ελλάδα.
 Για την ακρίβεια δηλώνει ότι είναι κράτος που δεν λειτουργεί!

 

Αναφερόμενος στα αντίποινα των οδηγών φορτηγών στη Βουλγαρία, με τα οποία απαντούν στα μπλόκα των αγροτών, ο Μπορίσοφ είπε ότι αποτελούν τη μόνη αποτελεσματική απάντηση, τη στιγμή που τα υπόλοιπα μέσα δεν έφεραν αποτέλεσμα.

«Στον 21ο αιώνα, αποδείχθηκε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος, σε κράτη που λειτουργούν. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν είναι ένα από αυτά», δήλωσε ο Μπορίσοφ.

Την ίδια στιγμή, όπως επισημαίνει το ευρωπαϊκό δίκτυο Euranet, ο Μπορίσοφ υποστήριξε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χωρίς αποτέλεσμα.

«Του τηλεφώνησα δύο φορές, για το ίδιο πράγμα. Όταν ο υπουργός Εσωτερικών, ο υπουργός Εξωτερικών, ο υπουργός Μεταφορών καλούν για το ίδιο πράγμα και δεν στέλνουν την αστυνομία και τη χωροφυλακή να καθαρίσουν το δρόμο, κάτι που θα έπρεπε να είχαν κάνει πριν από ένα μήνα, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;», διερωτήθηκε ο Μπορίσοφ.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η Κομισιόν προσπαθεί να βοηθήσει, αλλά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ισχυρίζεται ότι του είπε: 
«Μπόικο, συγγνώμη, δεν έχω έλεγχο της κατάστασης».

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας συμπλήρωσε ότι οι οργισμένοι Έλληνες αγρότες πρέπει να διαδηλώσουν με διαφορετικό τρόπο, χωρίς να κρατούν υπό ομηρία τους ανθρώπους που προσπαθούν να διασχίσουν τα βουλγαρικά σύνορα.

«Κλείστε τα λιμάνια σας, κλείστε τα στο εσωτερικό της χώρας. 
Γιατί να βασανίζονται οι Βούλγαροι; Και το κάνουν επίτηδες, σε μια περίοδο που αρνούμαι χρήματα για να χτίσω έναν φράχτη στα ελληνικά σύνορα», 
πρότεινε ο Μπορίσοφ, προσθέτοντας ότι απέρριψε τη βοήθεια των συναδέλφων του «για να δείξω αφοσίωση στους γείτονες».

Καταλήγοντας, δήλωσε: 
«Η Ευρώπη μας ακούει και μας κατανοεί, αλλά οι θεσμοί που εργάζονται κανονικά στρέφονται στην ελληνική κυβέρνηση. 
Αλλά η ελληνική κυβέρνηση λέει ότι δυστυχώς δεν έχει τον έλεγχο».
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.