Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

«Χτυπούν» αδιακρίτως με δακρυγόνα παππούδες διαδηλωτές (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)Ένταση επικρατεί αυτη την ώρα στη Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς μέλη του ΠΑΜΕ έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και τρέχουν προς την Ηρώδου Αττικού στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί από το πρωί βρίσκονται σύντροφοί τους, οι οποίοι έφτασαν με τουριστικά λεωφορεία.
Χρήση δακρυγόνων αδιακρίτως

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 13.00, όταν τα μέλη του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να περάσουν από τους αστυνομικούς για να πάμε προς το Μέγαρο Μαξίμου. 

Αμέσως τα ΜΑΤ έκανε χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης αλλά δεν κατάφεραν να τους σταματήσουν. Μάλιστα, ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, χωρίς… αποτέλεσμα. Έτσι, οι δυνάμεις των ΜΑΤ ξεκίνησαν τρέχοντας κι οι ίδιοι για να φτάσουν στην Ηρώδου Αττικού.
Πως αιφνιδιάστηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου
 
Στο μεταξύ, περί στις 6 σήμερα τα ξημερώματα, στην Ηρώδου Αττικού εμφανίστηκαν τρία τουριστικά λεωφορεία. Όταν όμως έφτασαν μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου σταμάτησαν αιφνιαδιστικά και κατέβηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία παρέμειναν στο απέναντι πεζοδρόμιο φωνάζοντας συνθήματα κατά του ασφαλιστικού.πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.