Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ενθουσιασμός στο επιτελείο Κυριάκου, μιλούν για σίγουρη νίκη

Η συγκρατημένη αισιοδοξία μετατράπηκε σε ενθουσιασμό καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία της εκλογής - Κατήφεια και προβληματισμός στο αρχηγείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη







Ο ενθουσιασμός εντείνεται στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθόσον η διαδικασία συγκέντρωσης των τελικών αποτελεσμάτων οδεύει προς ολοκλήρωση. Καθώς η εικόνα αρχίζει να ξεκαθαρίζει από λεπτό σε λεπτό, η επικράτηση του κ. Μητσοτάκη φαίνεται όλο και πιο βέβαιη.

Αντιθέτως, στο αρχηγείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επικρατεί κατήφεια στα πηγαδάκια των συγκεντρωμένων συνεργατών του πρώην προέδρου.

Προηγουμένως, εάν εξαιρεθεί το πυκνό σύννεφο κάπνας από τους θεριακλήδες υποστηρικτές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πανομοιότυπη ατμόσφαιρα και διάθεση, το ίδιο πνεύμα αισιοδοξίας, ανάμικτη, βεβαίως με αγωνία, διέπνεε αμφότερα τα “στρατόπεδα” των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ.




 Φαίνεται όμως ότι η συνέχεια της βραδιάς ανήκει στον διαφαινόμενο νικητή, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο στρατηγείο του, στην οδό Χαλκοκονδύλη, κυριαρχούν τα χαμόγελα και η πίστη ότι η νίκη δεν αργεί -και θα είναι πειστική ως προς τη διαφορά.
Τα τελικά αποτελέσματα από όλη την Ελλάδα ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι επικαλούνταν άτυπες σφυγμομετρήσεις που διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ανταποκρίσεις από διάφορες περιφέρειες της Επικράτειας και επιτόπιες δειγματοληψίες ως προς τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος. 

Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, όπως και ο αντίπαλός του, ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν έχουν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους στα αντίστοιχα αρχηγεία τους, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 22:30.












πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.