Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε για να κάνει τη βρώμικη δουλειά»



 «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε για να κάνει τη βρώμικη δουλειά που δεν μπορούσαν να την κάνουν επαρκώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και την κάνει πάρα πολύ καλά (…)  επιλέχθηκε από τους «εταίρους», από την ΕΕ, από την αστική τάξη της χώρας μας, γιατί αυτοί επιλέγουν. Αν είχε περάσει τέτοια μέτρα μια κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν…» επισήμανε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ . 
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε νέο μνημόνιο, αντί να καταργήσει όπως έλεγε, έλεγε ότι θα καταργήσει τους αντασφαλιστικούς νόμους και φέρνει και καινούργιο». «Δεν φτάνει κάποιος ηγέτης, ένα κόμμα, να λέει ‘εγώ είμαι με το λαό, θα κάνω καλά πράγματα’» πρόσθεσε.

«Δεν είναι δύσκολο για το ΚΚΕ να χαϊδέψει αφτιά, άλλα κόμματα το κάνουν. Εμείς δεν θα καθορίσουμε τη γραμμή μας ανάλογα με το αν την καταλαβαίνει η πλειοψηφία του λαού». 
«Έχουμε σχέδιο ρεαλιστικό, και αυτό πρέπει να συνειδητοποιηθεί από τον κόσμο» διευκρίνισε στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας.


Ο ίδιος κάλεσε το λαό « να αξιοποιήσει τη δύναμη που έχει συμμετέχοντας στις εκλογές, αλλάζοντας συσχετισμούς σε σωματεία και διεξάγοντας συνδικαλιστική δράση για να οργανώσει την πάλη του».


«Το κοινοβούλιο υπηρετεί το σύστημα» ξεκαθάρισε ακόμη ο κ. Κουτσούμπας, δηλώνοντας ότι «ο λαός πρέπει να πάρει την εξουσία, όχι όμως με τη σικέ επανάσταση του Τσίπρα… Ακόμη και η ΝΔ μιλάει για ‘επανάσταση’ και ‘επανάσταση’ μέσα στην επανάσταση».

Τέλος, σχολιάζοντας στην πρόταση Καμμένου για στράτευση των γυναικών κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας για «στρατικοποίηση» και «ψευδεπίγραφο μέτρο ισότητας» συμπληρώνοντας ότι ο «στρατός δεν είναι εκπαιδευτήριο, κάνεις θητεία».








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.