Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

βλέπω από χθές την προπαγάνδα των καναλιών – Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι θα το πληρώσουν οι Έλληνες

Μέχρι εχθές η δύση και συγκεκριμένα η ΗΠΑ αλλά και η Γαλλία όπλιζαν το χέρι των ισλαμιστών περιμένοντας πότε θα εισβάλουν οικονομικά στην ΣΥΡΙΑ και στην Λιβύη, πράγμα το οποίο είδη το έχουν πετύχει.Όλα τα Γαλλικά funds όπως και τα βρετανικά μαζί με τα Αμερικάνικα αγοράζουν τις περιουσίες των Σύριων και των Λίβυων σε τιμές εξευτελιστικές εξασφαλίζοντας τους λίγα ευρώ ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν τους δουλεμπόρους για να έρθουν στην Ευρώπη.


Σήμερα το μεταναστευτικό κύμα έχει φτάσει σε ανεξέλεγκτα όρια πράγμα το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι δεν ήθελαν οι Ευρωπαίοι “φίλοι μας”. Η Σαουδική Αραβία όπως και το Ισραήλ αλλά και πολλά ανατολικά κράτη έχουν κλειστά τα σύνορά τους με αποτέλεσμα όλοι αυτοί να βρίσκουν διέξοδο προς την Ευρώπη.

Φυσικά μετά το χθεσινό αποτρόπαιο τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε στην πόλη του Παρισιού όλοι χύνουν τα δάκρυά τους ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν. Το θέμα λοιπόν είναι δεν έβλεπαν τι έρχεται και αν ναι γιατί το συνέχιζαν; 

Έχασαν δηλαδή τον έλεγχο; Και τι μπορούν να κερδίσουν τώρα;
Εχθές χάθηκαν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν πολιτική  και έπρεπε να θυσιάσουν κόσμο. 


Τα μόνα αληθινά δάκρυα είναι τα δικά σου και κανενός ηγέτη να το θυμάσαι αυτό πάντα σε ότι γίνεται και σε ότι βλέπεις…


Τι κέρδισε λοιπόν η Γαλλία από το χθεσινό χτύπημα που υπέστη:

Κλείνει τα σύνορά της και δεν δέχετε κανένα μετανάστη μέχρι να αποφασίσει η ίδια πότε και πόσους και κανένας από την Ευρώπη δεν μπορεί να πει κουβέντα με λίγα λόγια είναι μία μονομερής ενέργεια.
Θα εισβάλει πλέον με στρατιωτική ενισχυμένη δύναμη στο ΙΡΑΚ στο ΙΡΑΝ στο Πακιστάν στην Συρία και όπου αλλού αποφασίσει το ΝΑΤΟ και η Αμερικάνοι με το πρόσχημα δήθεν της πάταξης της τρομοκρατία, πράγμα το οποίο το κάνει πραγματικά μέχρι σήμερα μόνο ο Πούτιν. Το αποτέλεσμα θα είναι να ελέγχει πετρέλαια αέρια και λιμάνια ανατολής (Είναι πολλά τα λεφτά Άρη….) κερδίζοντας έτσι πλεονέκτημα έναντι της Γερμανίας και τις υπόλοιπης Ευρώπης.
Υποχρεώνει τις χώρες υποδοχής μεταναστών να κρατήσουν τους μετανάστες επ αόριστον χωρίς να δώσει φράγκο με το πρόσχυμα ότι αυτή χτυπήθηκε από τρομοκρατικό χτύπημα και φυσικά χωρίς να ενισχύει τα σύνορα της Ευρώπης που τυχαίνει να είναι και Ελληνικά πράγμα το όποιο δεν γίνεται ούτε σήμερα.Δυναμώνει την συμμαχία με του Άγγλους αλλά και τους Ιταλούς  με την δικαιολογία ότι ενώνονται κατά της τρομοκρατίας ως επόμενος στόχος τρομοκρατών με αποτέλεσμα να αποκτούν πλεονέκτημα απέναντι στην Γερμανία. Που σημαίνει ενισχύει χρηματοδοτήσεις για πολεμικά και εξοπλιστικά προγράμματα που μέχρι εχθές ήταν πολύ πιο χαμηλής κλίμακας.
Τι χάνει η Γαλλία από το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα:Ανθρώπινες ζωές που δυστυχώς οι Ευρωπαίοι φίλοι μας έχουν αποδείξει καιρό τώρα ότι δεν έχει και μεγάλη αξία γι αυτούς. Εκτός αν εξυπηρετούν τον σκοπό τους.
Οικονομικές απώλειες από τον χαμένο τουρισμό.
Και λίγο αξιοπιστία ότι μπορεί να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες της  το οποίο σε τρεις τέσσερις μήνες δεν θα το θυμάται κανείς.Αποφασίστε εσείς προς τα που γέρνει η ζυγαριά…Πιστεύει πραγματικά ότι αυτό που έγινε εχθές η Γερμανία  ή οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης δεν ξέρει να το διαχειριστεί σωστά εκτός από την πουλημένη Ελλάδα με του πουλημένους πολιτικούς της.
Είναι πλέον βέβαιο ότι η Γερμανία θα σου κόψει τον βήχα μια για πάντα όχι ότι έφερνες και καμία αντίσταση σαν χώρα αλλά για να είναι καλυμμένη 1000% απέναντί σου. 

Είναι θέμα ημερών να κλείσουν τα σύνορα΄σε όλη την Ευρώπη πράγμα που εσύ δεν μπορείς να κάνεις σαν κράτος και λόγο της μορφολογίας του εδάφους αλλά και λόγο των υπογραφών που έβαλαν οι νην αλλά και οι πρώην πρωθυπουργοί σου που δέχονται την είσοδο μεταναστών χωρίς να έχουν το δικαίωμα να τους στείλουν πίσω “Δουβλίνο 2”.


Οπότε ετοιμάσου να κρατήσεις όλο το μεταναστευτικό κύμα στην χώρα σου την Ελλαδίτσα και μάλιστα χωρίς να πάρει ούτε ευρώ χρηματοδότηση. Είδη το πρωθυπουργάκι μας έκανε σήμερα την πρώτη επικοινωνιακή του ανακοίνωση που λίγοι κατάλαβαν

Το μόνο θετικό που βλέπω εδώ αν αυτό σε ικανοποιεί είναι ότι την Ελλάδα δεν πρόκειται ακόμα να την χτυπήσει κανείς γιατί είναι το πέρασμά τους και δεν θέλουν να το αποκλείσουν από τώρα οπότε την έχουμε βγάλει για κάνα – δυό χρονάκια ακόμα καθαρή. 


Εξάλλου στην Ελλάδα είμαστε τόσο ξεβράκωτοι που μπορεί να κάνει όποιος θέλει όποτε θέλει τρομοκρατική ενέργεια. πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.