Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Διαψεύδει ο Υπουργός Άμυνας το ρεπορτάζ του vimaonline.gr

Με ανακοίνωσή του ο υπουργός Πάνος Καμμένος διαψεύδει χθεσινό δημοσίευμα του vimaonline.gr σχετικά με τη χρήση στρατιωτικού ελικοπτέρου για τις μετακινήσεις του. 


Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:    
Ανακοίνωση για ψευδή δημοσιεύματα που αφορούν τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο

Δημοσιεύματα που φέρουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να μεταβαίνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ψευδή, συκοφαντικά και έχουν μοναδικό σκοπό να ρίξουν «λάσπη στον ανεμιστήρα».Το ελικοδρόμιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται από το Νοέμβριο του 2004.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη με ελικόπτερο στις 14 Οκτωβρίου 2015-συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ-

στην Φρεγάτα «Σπέτσαι» που έπλεε καταμεσής του Αιγαίου για εκπαιδευτικές βολές του Ναυτικού.


Σ.Σ.: Βεβαίως και κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον κ. υπουργό για τη χρησιμοποίηση ελικοπτέρου στα πλαίσια των αναγκών της αρμοδιότητάς του.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν ληφθεί το απόγευμα της 14ης Οκτωβρίου. πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.