Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ;

τι θα γίνει φίλε μου Νικολάκη; Πολλά λέγονται, πολλά ακούγονται, και η «τρεμούλα» πάει σύγνεφο. Βλέπεις, με όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό, δεν ξέρει κανείς τι να πιστέψει και τι όχι. Συνέλληνες, που θα μας βγάλει αυτό το χάλι; Ξέρει κανείς να μου πει;


 
 
 
Για διαβάστε λίγο και αυτό!!!!!
«Άγριο τσεκούρι στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ
Τσεκούρι για τις συντάξεις και κάτω των 1.000 ευρώ διέβλεψε ο γνωστός εργατολόγος, Αλέξης Μητρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας.
 
 
«Όλοι κάτω από 1.000 ευρώ και κυρίως κάτω από 800 ευρώ θα έχουν μείωση τουλάχιστον 30% στην σύνταξή τους» σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος, επικαλούμενος το μελέτη της ΕΝΥΠΕΚΚ (Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους) και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σε επτά ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν με την δέσμη των πρώτων προαπαιτούμενων.
«Φαίνεται ότι η κυβέρνηση άρχισε τις μεγάλες μειώσεις από......
τους χαμηλοσυνταξιούχους» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος κάνοντας λόγο για «πογκρόμ».

 

«Είναι ανοιχτό τι θα κάνει η κυβέρνηση και για τις συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος.»……. Δηλαδή, πάμε για κανονική ΕΞΟΝΤΩΣΗ των χαμηλοσυνταξιούχων.
Τι έμεινε ρε «λεβέντες» για να κόψετε; Κόψτε και τα κεφάλια μας να τελειώνουμε μια και καλή. 
 
 
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ; 
Ίδια γεύση, τη νύφη, για να μη το πω αλλιώς, ξέρετε εσείς πως, την πληρώνουν ΠΑΝΤΑ εκείνοι που δε φταίνε σε τίποτα, οι πιο φτωχοί. 
 
Τους ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΤΕ κανονικά, με ένα σωρό δικαιολογίες, «μεταρρυθμίσεις» και λοιπά κερατιάτικα
Οι δε «φίλοι» σας, ξέρετε ποιοι, αν και χρωστούν τεράστια ποσά, τη βγάζουν καθαρή.
 
 
ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ….
Παίζετε πλέον με τα κεφάλια σας. Δε ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά πλέον, δε θα τη γλυτώσετε. 
 
Έρχεται αυτό που ΟΛΟΙ σας ΤΡΕΜΕΤΕ, και δεν θα μπορέσετε να το αποτρέψετε. Αν οι υποτακτικοί σας εκτός από το να σας λιβανίζουν σας ενημέρωναν πως ο κόσμος είναι πλέον ένα καζάνι που βράζει, αν σκεφτόσασταν τίποτα άλλο εκτός από τις καρέκλες σας και τις εντολές των αφεντικών σας, ΙΣΩΣ να μην κάνατε όλα αυτά τα ΑΙΣΧΗ σε βάρος του κοσμάκη.
 
Εσείς όμως εκεί. Υπογράφετε, τσακίζετε τη μέση τόσο που γλύφετε το χώμα, γιατί έτσι και δεν το κάνετε αυτό, τη βάψατε από τα αφεντικά σας.
 
 
Έχετε ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ, και προσπαθείτε να μας ξεπουλήσετε και εμάς. Θα πληρώσουν λοιπόν την νύφη και οι χαμηλοσυνταξιούχοι; Άσχετα με το τι είπε ο Μητροπουλος, σας έχουμε ικανούς (μέσα στην ανικανότητα σας) για ΟΛΑ, γι αυτό και άλλα χειρότερα. 
 
Πρέπει να σας το αναγνωρίσω, σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικάντηδες πως είστε ανεξάντλητοι στο να βρίσκετε τακτικές εξόντωσης μας, μόνο που τα πράγματα «κύριοι» θα αλλάξουν, και μάλιστα πολύ. ΕΣΕΙΣ το προκαλείτε αυτό, και δε θα σας χαλάσουμε το… χατίρι. Άλλωστε, το ξαναέγραψα, ΕΜΕΙΣ έτσι όπως μας καταντήσατε, δεν έχουμε να χάσουμε ΤΙΠΟΤΑ.
 
 
ΕΣΕΙΣ, να είστε σίγουροι, θα χάσετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αφού δε σας κόβει τόσο να το σκεφτείτε αυτό, και αφού αισθάνεστε τόσο τυχεροί, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε το βρώμικο παιχνίδι σας. 
 
ΙΣΩΣ να «κλάψουν» οι συνταξιούχοι.
Να είστε σίγουροι όμως, πως στο τέλος θα γελάσουν.
Περιμένετε λίγο, δεν αργεί..
Θα επανέλθω.
 

Βασίλης Τσούγκαρης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.