Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Εξ οικείων τα βέλη ΑΔΕΛΦΟΣ ΦΙΛΗ: ΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ...

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ...
 
Σε μια απίστευτη δήλωση για το πώς θα πρέπει να αντιδράσουν...
οι πολίτες σε περιπτώσεις πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας προχώρησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αδελφός του υπουργού Παιδείας, Δημήτρης Φίλης.


«Εάν πάνε να πάρουν την πρώτη κατοικία της οικογένειας και του φτωχού να βγούνε οι πολίτες με καραμπίνες» δήλωσε ο κ. Φίλης κληθείς να σχολιάσει τις εικόνες που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στην Ισπανία με εφόδους ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας προκειμένου να πραγματοποιηθούν εξώσεις από σπίτια.

«Εαν πάει να πάρει το σπίτι του φτωχού με τα δύο παιδιά, η κοινωνική αντίδραση που θα υπάρξει θα υποχρεώσει τις τράπεζες να κάνουν πίσω» υποστήριξε ο κ. Φίλης.

Σε ερώτηση τέλος γιατί προωθούνται τώρα οι αλλαγές στον Κώδικα Δεοντολογίας που δίνει παράταση έξι μηνών στους υπερήμερους οφειλέτες να συνεργαστούν με τις τράπεζες και να ρυθμίσουν τα δάνειά τους ο κ. Φίλης ομολογεί ότι αυτό έγινε «γιατί αυτό ήθελαν οι δανειστές»
ΠΗΓΉ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.