Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές Σεπτέμβρη 2015: Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα

Τους ακατάλυτους δεσμούς του ΚΚΕ με την εργατική τάξη, τη νεολαία, 
τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, 
τη μικρομεσαία αγροτιά,
 τους ανθρώπους της Επιστήμης, της Τέχνης 
και του Πολιτισμού, τους αγώνες και τις αγωνίες του λαού και της νεολαίας της χώρας μας, έρχονται να αναδείξουν και τα ψηφοδέλτια του Κόμματος σε όλη την Ελλάδα για την εκλογική μάχη της 20ής Σεπτέμβρη. 



Όλοι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές, ικανοί να μεταφέρουν τις θέσεις του Κόμματος, το μαχητικό και ελπιδοφόρο μήνυμα του ΚΚΕ, απ' άκρη σ' άκρη σε όλη τη χώρα. 

Να καταθέσουν τη δική τους συμβολή στη μάχη για την αλλαγή συσχετισμών παντού, για ν' ανοίξει με την πάλη του ο λαός το δρόμο της ανατροπής, με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ παντού, στη Βουλή και πάνω απ' όλα στους χώρους δουλειάς, στα μεγάλα εργοστάσια, στις λαϊκές γειτονιές, στην ύπαιθρο, στους χώρους νεολαίας.


Όπως επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά και η πείρα του τελευταίου 7μήνου, όταν άλλοι καλλιεργούσαν κλίμα αναμονής ή και στήριξης της «περήφανης διαπραγμάτευσης» που οδήγησε στο νέο μνημόνιο για λογαριασμό του κεφαλαίου, οι κομμουνιστές βουλευτές, οι αγωνιστές που στελεχώνουν και σήμερα τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, είχαν για βασικό χαρακτηριστικό στοιχείο τους τη σύνδεσή τους με τα εργοστάσια, τις επιχειρήσεις, γενικότερα με τους τόπους δουλειάς, σε αντιπαράθεση με τις αυταπάτες των αστικών επιτελείων και την εργοδοτική επιθετικότητα, τις άθλιες εργασιακές συνθήκες και το καθεστώς της εκμετάλλευσης.


Μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου στις εργατογειτονιές, στήριγμα των εργατικών - λαϊκών κινητοποιήσεων.
Ήταν η φωνή του λαού, των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του, εκφράζοντας τις αγωνίες, τα βάσανα του λαού μας και της νεολαίας, βάζοντας στο επίκεντρο τα δικαιώματά του και τις σύγχρονες ανάγκες του, κόντρα στη μοιρολατρία και το συνεχές χαμήλωμα των απαιτήσεων. 

Έδωσαν τη μάχη για την οργάνωση του κινήματος, της αντίστασης και της αλληλεγγύης, για να αποκτά η εργατική - λαϊκή πάλη προσανατολισμό ρήξης με το κεφάλαιο, την ΕΕ, την εξουσία τους.


Στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ βρίσκονται μέλη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, αλλά και αγωνιστές και αγωνίστριες συνεργαζόμενοι/-ες μαζί του, διατηρώντας τις ιδιαίτερες απόψεις τους, που όμως είναι αποφασισμένοι να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στις ερχόμενες μάχες, για το καλό του λαού.

Είναι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου. Εργάτες στα εργοστάσια, υπάλληλοι σε μαγαζιά, στο Δημόσιο, επαγγελματίες, αγρότες, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες, καθηγητές Πανεπιστημίου, ένστολοι.

Ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ είναι εργαζόμενοι συνδικαλιστές, πρόεδροι μεγάλων Ομοσπονδιών του ιδιωτικού τομέα, κλαδικών Συνδικάτων, Εργατικών Κέντρων, στελέχη του ΠΑΜΕ. Από τον αγροτικό χώρο, εκλεγμένοι σε Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, στελέχη από την ΠΑΣΥ.

Στα ψηφοδέλτια συμμετέχουν, επίσης, επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενοι, πρόεδροι Εμπορικών Συλλόγων, άλλων Σωματείων, στελέχη της ΠΑΣΕΒΕ. Γυναίκες από γυναικείους Συλλόγους, την ΟΓΕ και άλλους φορείς του κινήματος.

Βρίσκονται νέοι και νέες της ΚΝΕ και των νεολαιίστικων αγώνων, του φοιτητικού και σπουδαστικού κινήματος.
Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, καθηγητές από την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επιστήμονες από διάφορους άλλους κλάδους, από το χώρο της Υγείας, της Δικαιοσύνης, των τεχνικών επιμελητηρίων, από το χώρο της δημοσιογραφίας.

Αγωνιστές από το χώρο του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Απόστρατοι από τις Ένοπλες Δυνάμεις, όσο και από τα Σώματα Ασφαλείας.

Στις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη ψηφίζουμε - δυναμώνουμε το ΚΚΕ!

Για να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση στο νέο μνημόνιο και σε κάθε αντιλαϊκή συμφωνία και νόμο, η λαϊκή αντίσταση σε κάθε κυβέρνηση αντιλαϊκής διαχείρισης, σε κάθε λυκοσυμμαχία του κεφαλαίου, όπως η ΕΕ.

Ενισχύουμε το ΚΚΕ παντού, για να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις οργάνωσης, ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, ενίσχυσης της λαϊκής συμμαχίας, με σταθερή πυξίδα την πάλη ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό.


Δείτε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα για τις εκλογές Σεπτέμβρη 2015. 


Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ:

ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΚΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, συνεργαζόμενος, ιστορικός, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
ΧΙΩΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ
ΡΙΤΣΟΥ ΕΡΗ, συνεργαζόμενη, συγγραφέας
ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, συνεργαζόμενος, ηθοποιός
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, συνεργαζόμενος, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, επικεφαλής του Τμήματος για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΜΑΙΡΙΝΗ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ, επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας - Ιδεολογίας της ΚΕ του ΚΚΕ, μηχανολόγος μηχανικός
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, στέλεχος της ΠΑΣΥ, περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας


Δείτε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε:
 • Αττική
Α' Αθήνας
Β' Αθήνας 
Α' Πειραιά
Β' Πειραιά
Αττικής
 • Κεντρική Μακεδονία
Α' Θεσσαλονίκης
Β' Θεσσαλονίκης
Σέρρες
Κιλκίς
Πιερία
Πέλλα
Ημαθία
Χαλκιδική
 • Ανατολική Μακεδονία - Θράκη
Έβρος
Ροδόπη
Ξάνθη
Δράμα
Καβάλα
 • Ήπειρος
Ιωάννινα
Λευκάδα
Κέρκυρα
Πρέβεζα
Άρτα
Θεσπρωτία
 • Δυτική Μακεδονία
Κοζάνη
Γρεβενά
Καστοριά
Φλώρινα
 • Δυτική Ελλάδα
Αχαΐα
Ηλεία
Αιτωλοακαρνανία
Ζάκυνθος
Κεφαλονιά - Ιθάκη
 • Κρήτη
Ηράκλειο
Χανιά
Ρέθυμνο
Λασίθι
 • Αιγαίο
Σάμος
Λέσβος
Δωδεκάνησος
Κυκλάδες
Χίος
 • Πελοπόννησος
Μεσσηνία
Λακωνία
Αρκαδία
Αργολίδα
Κορινθία
 • Στερεά Ελλάδα
Εύβοια
Φθιώτιδα
Ευρυτανία
Φωκίδα
Βοιωτία
 • Θεσσαλία
Λάρισα
Μαγνησία
Τρίκαλα
Καρδίτσα



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.