Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Τσίπρας: «Εμείς προχωρούμε μπροστά»!!!

Σχολιάζει ο Θύμιος Παπανικολάου
Περιοδικό "ΡΕΣΑΛΤΟ"
Παράκρουση αυθάδειας ενός «αριστερού» ανδρείκελου… Ακόμα και ο ΓΑΠ αρχίζει να ωχριά μπροστά στον Τσίπρα: Μπροστά σ’ αυτήν τη μοχθηρή κακοήθεια του εμπαιγμού μας… 

 
  Η ΦΡΙΚΗ της αποικιοκρατικής βαρβαρότητας, η δουλική υποταγή στο 4ο Ράιχ, ο δωσιλογισμός, το ασύστολο ψεύδος, η ΑΠΑΤΗ και ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ είναι για τους νεόπλουτους της «αριστερής» εξουσίας πορεία προς τα εμπρός: 
Τέτοια παράκρουση αυθάδους κοροϊδίας και ξετσιπωσιάς…
  Μια πολιτική φρενοβλάβεια που συνεχίζει να... σφετερίζεται τη λέξη «αριστερά» και να εξισώνει τη δωσίλογη κυβερνητική διαχείρισή της (το εκτελεστικό όργανο των τοκογλύφων) με το έργο μιας αριστερής κυβέρνησης, με το «προχωράμε μπροστά»!!!

  Αυτό σημαίνει το προκλητικά σκανδαλώδες προπαγανδιστικό κλισέ: «Να μην αποτελέσει η κυβέρνηση αυτή αριστερή παρένθεση»… Την κόλαση που …σπέρνει τη βαπτίζει «αριστερά» και ζητά τη συνέχειά της για να μην αποτελέσει (η κυβέρνηση και η κόλαση) «αριστερή παρένθεση»…
  Να αποτελέσει παρένθεση για να σωθούμε…. 


ΜΑΥΡΟ σ’ αυτό το ΟΝΕΙΔΟΣ της «αριστερής» ΑΠΑΤΗΣ και ΑΛΗΤΕΙΑΣ…
ΠΗΓΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.