Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Νέα πρωτοβουλία από Αθήνα σε Βρυξέλλες

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Εντονη κινητικότητα παρατηρείται στο... παρά πέντε της διαπραγμάτευσης καθώς ενεργοποιήθηκαν και πάλι οι γραμμές μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι υπάρχει νέα συνολική πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους εταίρους που θα κατατεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.


Από το πρωί σήμερα υπάρχει έντονη κινητικότητα στην κυβέρνηση με την πρόταση Γιούνκερ, που αρχικά είχε απορριφθεί από τον κ. Τσίπρα αργά τα μεσάνυχτα χτες να αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την ανάληψη πρωτοβουλίας την τελευταία στιγμή.

Για τον σκοπό αυτό ο πρωθυπουργός ανέβαλε τη συνάντησή του με τους κοινωνικούς εταίρους, ενώ αναβλήθηκε και το briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr η Αθήνα εξετάζει το ενδεχόμενο αιτήματος για σύγκληση του Eurogroup σήμερα ώστε να επανεκκινήσει η διαπραγμάτευση, αλλά να αποφασιστεί η παράταση του προγράμματος και να εξασφαλιστεί η πληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ.

Σε περίπτωση που υπάρχει συμφωνία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι η μη πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος την Κυριακή.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.