Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Αξιωματούχοι και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια

Ελλην Φορολογούμενος 



Η στήλη προσπαθώντας να ενημερώσει σωστά και υπεύθυνα τους αναγνώστες του εμβλόγκιου (blog εις την ελληνικήν)  τούτου θα σας ενημερώσει για τους τίτλους των ανώνυμων αξιωματούχων της ευρωπαϊκής ντεμέκ ενώσεως , αυτό που βγαίνουν στο σκάι και λένε κακίες και μαλακιούλες που μας εκνευρίζουν , για να μην είναι πια ανώνυμοι . έχουμε και κλαίμε :


 

  1. σφουγγοκωλάριος Α  είναι εκείνος ο «αξιωματούχος» που καθαρίζει τον πισινό των Γερμανών από τις βρωμιές που παράγουν αλλά και ο γλείφτης, ο χαμερπής, ο κόλακας, το καρφί, το τσιράκι, ο αχυράνθρωπος που εκπροσωπεί τους Γερμανούς στα Γιουρογκρουπ και τα συμβούλια κορυφής , το παιδί για όλες τις δουλειές, αυτός ο.....τίτλος τελευταίως των έχουν αναλάβει υπουργοί των πρώην σοβιετικών δημοκρατικών Λετονοί , Λιθουανοί και Σλοβάκοι κλπδ (και λοιπών δημοκρατιών!!!)
  2.  Κουβικουλάριος   Α  ο αξιωματούχος ο επιφορτισμένος με τη φρούρηση και  τακτοποίηση των χρεωστών των Γερμανών αλλά και των τραπεζών τους , αυτός προέρχεται από Ολανδία ή Φιλανδία καθότι ο  κρυοκώλισμός είναι βασικό προσόν για αυτή την θέση εφτύνης, παλιά στο Βυζάντιο αυτός έστρωνε τα κρεβάτια.

3.     Κάνικλος  αξιωματούχος αρχιγραφέας αυτός που κρατά πραχτικά και τα λογιστικά  , κονσιλιέρι όπως έλεγαν οι μαφίοζοι τους λογιστές τους  ή κανγγελάριος όπως   λένε οι γερμανόφωνοι  τους ηγέτες τους , αυτό το  αξίωμα αποτελεί αποκλειστικό γερμανικό  δικαίωμα (Τόμας Βίζερ).

4.      Παρακοιμώμενος ευνούχος ο αξιωματούχος ο αρμόδιος για τον κοιτώνα του Αυτοκράτορα έχει το προνόμιο να κοιμάται με τον Σόιμπλε,  απλά αυτό απαιτεί την αποκοπή του σχετικού «εξοπλισμού» του αξιωματούχου (ευνούχος γαρ) δια παν ενδεχόμενο αυτοί είναι κυρίως Μεσογειακοί τύποι.

 

Αυτοί είναι οι αξιωματούχοι και τίποτε άλλο άξιο λόγου , σκουπίδια, σκουλήκια και ξεφτίλες οπότε να μην αφήνεις να σου χαλάν την ησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.