Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Η απόλυτη ξεφτίλα του τρολ

Η ξεφτίλα ορισμένων δεν έχει όρια. Χτες, «ενημερωτική» ιστοσελίδα δημοσίευσε προβοκατόρικο ρεπορτάζ με τίτλο: «"Μαυροκόκκινη Συμμαχία" κατά του εθελοντισμού στην Περιφέρεια», το οποίο ανέφερε:
 «Περίεργη "σύμπλευση" του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά του εθελοντικού προγράμματος "Ευρώπη για τους Πολίτες", 2014-2020. 
Τι συνδέει το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή».
Τι έγινε στην πραγματικότητα;

 Χτες, 19 Φλεβάρη, οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια καταψήφισαν ένα πρόγραμμα, που, με την προβιά του εθελοντισμού, έρχεται να ξεκινήσει την εφαρμογή του προγράμματος «Ευρώπη 2014-2020», το οποίο ανάμεσα σε πολλά άλλα προβλέπει τη χρηματοδότηση δράσεων για εκδηλώσεις που εξισώνουν τον κομμουνισμό με το φασισμό.

Ένα πρόγραμμα το οποίο -ω, του θαύματος!- το είχε καταψηφίσει στην Ευρωβουλή μαζί με τους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, το Νοέμβρη του 2013...


  Το πρόγραμμα καταψηφίστηκε, επίσης, και από άλλους περιφερειακούς συμβούλους, όπως για παράδειγμα από την περιφερειακή σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ, Φλ. Νικολιδάκη, ενώ και περιφερειακοί σύμβουλοι της διοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν από την αίθουσα για να μην το ψηφίσουν...


Μάλλον, λοιπόν, τα σαΐνια του portal «Επτά Ημέρες» δεν το μελέτησαν καλά το πράμα. Αποτέλεσμα;
 Να τρολάρουν την ίδια τους τη βρώμικη προβοκάτσια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.