Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Γαλλία: Δείτε βίντεο από το εβραϊκό παντοπωλείο με τον δράστη να πέφτει νεκρό

Οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν την επέμβαση ρίχνοντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης στο παντοπωλείο και στη συνέχεια πυροβόλησαν θανάσιμα τον 33χρονο Αμντί Κουλομπαλί

 

Νέο βίντεο κυκλοφόρησε από την επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο εβραϊκό παντοπωλείο. Το βίντεο δείχνει την στιγμή που ο δράστης της επίθεσης πέφτει νεκρός από τα πυρά τον αστυνομικών. Τέσσερις όμηροι, επίσης, σκοτώθηκαν.


Οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν την επέμβαση ρίχνοντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης στο παντοπωλείο και στη συνέχεια πυροβόλησαν θανάσιμα τον 33χρονο Αμντί Κουλομπαλί, τον άνθρωπο που αναγνωρίστηκε ως ο δράστης της ομηρίας τουλάχιστον έξι ανθρώπων. 

Μερικές στιγμές αργότερα, τρομοκρατημένοι οι αιχμάλωτοι έτρεχαν προς τα έξω σε κατάσταση σοκ.



Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ο Κουλομπαλί απείλησε να σκοτώσει τους ομήρους στο σούπερ μάρκετ αν η αστυνομία πραγματοποιούσε επίθεση κατά των αδελφών Κουασί, σύμφωνα με Γάλλους αξιωματούχους.

Οι τέσσερις όμηροι στο εβραϊκό παντοπωλείο του Παρισιού σκοτώθηκαν από τον ένοπλο εισβολέα Αμεντί Κουλιμπαλί «πιθανώς» από την αρχή της επίθεσης, όπως δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής στον Τύπο ο εισαγγελέας του Παρισιού Φρανσουά Μουλάν.

«Οι όμηροι δεν σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης από τις δυνάμεις ασφαλείας», διαβεβαίωσε ο δικαστής.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, επιβεβαίωσε επίσης ότι ο ένοπλος δράστης της ομηρίας Αμεντί Κουλιμπαλί είχε παγιδεύσει το κατάστημα και «απείλησε να πυροβολήσει όλους τους ομήρους» που ήταν στο εσωτερικό του.



  






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.