Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πες το στον πατέρα σου, ευλογημένο!!!!


Βαθιά συγκινημένη με έναν κόμπο στο λαιμό να με πνίγει,δεν είναι ο φόβος της πτώχευσης, είναι αυτός ο λυγμός στη φωνή του Αντωνάκη, όταν κοιτώντας στα μάτια τους νέους της Ελλάδας, 
 τους λέει την αλήθεια, με ύφος προπονητή που οραματίζεται το μέλλον της ομάδας, αλλά του λείπει το χρήμα για την πραγματοποίηση της μεγάλης ιδέας, και δεν κουνά το δάχτυλο, αλλά με στοργή και προδερμ, προτρέπει: πες το στον πατέρα σου ευλογημένο, να βάλει το χέρι στην τσέπη-ψήφο , να έχει και ο προπονητής το μισθό του για μια τετραετία.



Είναι βαριά η ανεργία αδέρφια και πιο βαριά η μοναξιά του αποτυχημένου μάνατζερ, όσο για την αλήθεια, όπως και να το δείς δεν είναι ποτέ μία....
Υπάρχει η αλήθεια η δική του και η δική μας.  Η αλήθεια η δική του είναι πως ο ΕΝΦΙΑ είναι νόμος  δικαιότατος του κράτους, οι διαδικασίες..επιβολής υπήρξαν άριστες και δημοκρατικές, το ποσόν ενφια ήταν τσιμπημένο και γιαυτό θα το ξαναδεί. Η δική μας η αλήθεια είναι πως ο ΕΝΦΙΑ είναι άλλος ένας φόρος μεγάλος και άδικος, που μας έσφιξε τη θηλιά ακόμα περισσότερο και οι αναπνοές μας έγιναν ρόγχος θανάτου.

 
Η δική του η αλήθεια είναι πως θα ξαναδεί το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας... εγγυάται μάλιστα πως υπό την δική του κυβέρνηση καμία τράπεζα δεν θα μας πάρει τα σπίτια. Η δική μας η αλήθεια είναι πως βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια μας από εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και τράπεζες και μάλιστα για μικρές οφειλές. Κάτι εκατομμύρια οφειλές μεγαλοκαρχαριών παραμένουν στο απυρόβλητο.
Η δική του αλήθεια είναι πως η ανάπτυξη καραδοκεί στη γωνία να μας χτυπήσει την πόρτα.

  Η δική μας αλήθεια είναι ότι η ανεργία στέκει στο 27%, κυρία στο ύψος των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης, οι ανασφάλιστοι, οι νεοάστεγοι, οι νεόπτωχοι, αυξάνονται και πληθύνονται....οι διαθέσιμοι προς απόλυση είναι κάποιες χιλιάδες, κάθε μέρα τα σπίτια με κομμένο ρεύμα γίνονται περισσότερα, τα παιδιά εξακολουθούν να λιποθυμούν από πείνα, τα νοσοκομεία δεν έχουν αναλώσιμα και οι διοικήσεις δεν δίνουν πράσινο φως για περίθαλψη ανασφάλιστων, τα φάρμακα ακριβαίνουν, οι μισθοί και οι συντάξεις πήραν τον κατήφορο στην άκρη στο ποτάμι και ατενίζουν την άνοδο του τιμάριθμου προς την κορυφή του Έβερεστ και βάλε!
 
Η δική του αλήθεια είναι πως ότι έκανε το έκανε για να σταματήσει τον εθνικό κατήφορο, να σώσει τούτη την ευλογημένη χώρα από τους διεφθαρμένους, ακαμάτηδες, αφερέγγυους γηγενείς, να σταματήσει την πτώση στον γκρεμό, να δώσει στο λαό δωρεάν γουάι-φάι.

  Η δική μας αλήθεια είναι ότι μας  την έδωσε τη σπρωξιά στο γκρεμό, οι διεφθαρμένοι εξακολουθούν να παίζουν μπάλα στο γήπεδο της πολιτικής, απλά αλλάζουν ομάδα, και ζητούν την ψήφο μας τάζοντας λαγούς με πετραχήλια,οι ακαμάτηδες βρίσκονται καλά βολεμένοι δίπλα στους καρεκλοκένταυρους,
 οι αφερέγγυοι μεγαλοαστοί χρωστούν τα περισσότερα και κανείς δεν αγγίζει τις οφσορ τους, όσο για το γουάι-φάι,
 πρόλαβε η κοσμοτέ και δεν είναι σωστό να τα βάλλει με την εταιρεία πρωθυπουργός άνθρωπος!!!!




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.