Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ένας πρωθυπουργόςστην Κυψέλη!



Έχει και ο τόπος κατοικίας τη σημειολογία του. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι μόνο ο νεότερος Έλληνας πρωθυπουργός, αλλά και ο πρώτος πρωθυπουργός που μένει στην Κυψέλη, ίσως στην πιο πυκνοκατοικημένη και σε μεγάλο βαθμό υποβαθμισμένη συνοικία της Αθήνας. 

 
Απ’ ό,τι θυμόμαστε, οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί έμεναν στα βόρεια ή στα νότια προάστια (Καστρί, Εκάλη, Πολιτεία, Γλυφάδα), ο Σημίτης στο Κολωνάκι, ενώ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έμενε για ένα χρονικό διάστημα στην Ηρώδου Αττικού, απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

 Ελπίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μεγαλοπιαστεί και δεν θα μετακομίσει σε κάποιο ακριβό προάστιο. Το σίγουρο είναι ότι η Κυψέλη θα γίνει μια από τις πιο καλά φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας, αφού η πρωθυπουργική κατοικία θεωρητικά αποτελεί στόχο.


Τα όνειρα μπορεί ακόμα να μην πήραν εκδίκηση, αλλά η Κυψέλη πήρε! Μακάρι ν’ ακολουθήσουν το Περιστέρι, οι συνοικίες της Β΄ Πειραιά, ο Άγιος Παντελεήμονας… μήπως ζητάμε πολλά;


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.