Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τρίτο κόμμα!!!

Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να μπαίνουν στο τραπέζι οι κόκκινες γραμμές! 

Αχ αυτές οι κόκκινες γραμμές, κάθε φορά όλοι βάζουν πέντε-έξι, έτσι για να υπάρχουν!Δίνουν ένα άλλο νόημα στη ζωή τους-μας, δείχνουν πρόγραμμα,  σταθερότητα πολιτικών σκέψεων, όραμα! Και επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί, αναρωτιέμαι 

 

 

 Αυτές τις κόκκινες γραμμές ποιός θα πηδήξει ΠΑΛΙ;

 

Τούτες οι εκλογές, είναι διαφορετικές, έχουν ένα ήθος, μία ποιότητα, έχουν πολιτικό λόγο και επιχειρήματα, έναν ευρωπαϊκό αέρα βρε παιδί μου διότι όπως και να το κάνουμε οι Ευρωπαίοι είναι άλλο πράγμα!

 

Μάθαμε πως ο Σαμαράς, ένας ηγέτης ευρωπαϊκών προδιαγραφών μας λύνει τα προβλήματα αργά και σταθερά, δεν φταίει ο έρμος για όσα συμβαίνουν ούτε για όσα πρόκειται να συμβούν-αυτός εντολές ευρωπαϊκές εκτελεί-ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει, Τα ΠΑΣΟΚ μάτωσαν, αλλά δεν λύγισαν, συγκυβέρνησαν διαφωνώντας και διαφωνούσαν κυβερνώντας, αλλά για μας το έκαναν, όχι για τα οφίτσια!

 

Μάθαμε πως μπορείς να κάνεις το άσπρο-μαύρο, την ήττα-νίκη, τη Δημοκρατία μπάχαλο, το Σύνταγμα πλατεία και προχωράμε προς τις κάλπες φωνάζοντας

 

Ζήτω η τρέλλλλλλλαααα!!!!

 

 

Και το μεγάλο ερώτημα είναι ποιός θα είναι στην τρίτη θέση; Εδώ σας θέλω, για την τρίτη θέση σφάζονται πολλά  παλικάρια, και τι παλικάρια!

Παλικάρι νούμερο ένα, ο μέγας, ο ανεπανάληπτος, ο προφυλακισμένος αρχηγός της- κατά την δικαιοσύνη-εγκληματικής οργάνωσης, ονόματα δεν λέμε και αναρωτιέμαι ποιοί Ελληνες δηλώνουν πως θα ψηφίσουν ένα κόμμα που πίσω του σέρνει τέτοιο κατηγορητήριο; Ποιός Ελληνας θα δώσει ξανά βήμα και εξουσία σε στρατόκαυλους, φασίστες, ψευτοπατριώτες, ψευτόμαγκες;

Παλικάρι νούμερο δύο, ΓΑΠ, ο Ελληνοκτόνος! Μα υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που θα ψηφίσουν τον ποδηλάτη, κωπηλάτη, δρομέα, γιωργάκη που παρέδωσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ πλαστογραφώντας στοιχεία; Ελα ντε υπάρχουν; Άβυσσος η ψυχή του ψηφοφόρου!

Παλικάρι νούμερο τρία Μπένυ και προσπαθεί να μείνει για να γλυτώσει το τομάρι του, αυτός που μάτωσε για χάρη μας, που εκτός από το πασοκ(δικό του είναι ότι θέλει το κάνει) διέλυσε και την Ελληνική οικονομία, τα νοικοκυριά, την υγεία, την παιδεία και ότι βρέθηκε στο δρόμο του.

Παλικάρι νούμερο τέσσερα ο ποτάμης, αυτός καλέ του μεγάλου καναλιού, που είδε φως και μπήκε στον πολιτικό στίβο για να μπορούν τα αφεντικά του να κυβερνούν. Αυτόν τον μεγάλο πρωταγωνιστή , που ψαρεύει στο θολό πολιτικό ποτάμι και ότι βγάλει! 


Και το ποτάμι ήταν θολό, θολό και ανταριασμέεεενο!!!!!  
και είμαστε εμείς αυτοί που καθορίζουμε το τρίτο κόμμα, και υπάρχουν πολιτικά κόμματα που μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ρόλο τους.
Αυτά που τα πέτρινα χρόνια δεν έκαναν πίσω για μια θεσούλα, μια καρεκλίτσα, ένα υπουργειάκι.

Μεγάλα παιδιά είστε με μνήμη και κρίση, να πάτε στις κάλπες με το μυαλό στο μέλλον αλλά να θυμάστε τα βασικά, ποιός έκανε τι, πόσοι άνεργοι υπάρχουν και γιατί, ποιός κυβερνούσε τούτη τη χώρα, ποιός μας πτώχευσε δις -και μην σκεφτείτε τον Τρικούπη αυτός το είπε ξεκάθαρα-,ποιός διέλυσε το ΕΣΥ, ποιός οδήγησε στην αυτοκτονία τους Ελληνες.

Σε αυτές τις εκλογές απαγορεύεται η λήθη, οι κοψοχέρηδες και πευτοσυννεφάκηδες, η άγνοια, το προσωπικό βόλεμα.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για την ελπίδα που έρχεται, για το αναγκαίο καλό,για να τελειώσουν τα ψέμματα!!!




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.