Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

«Μέσα σε ένα μήνα επιστέφουν στο Δημόσιο 2.500 έως 3.500 απολυμένοι»! Kαι πως δεν θα εξαφανιστεί το κωλόχαρτο στα supermarket,

Πώς ο Κατρούγκαλος θα καλύψει το μισθολογικό κόστος

   
Την άμεση επαναπρόσληψη μέσα σε ένα μήνα 2.500 έως 3.500 δημοσίων υπάλληλων που απομακρύνθηκαν από το Δημόσιο λόγω διαθεσιμότητας προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για...
επαναπροσλήψεις, αλλά για την ανάκληση αντισυνταγματικών απολύσεων, δηλαδή για τους απολυμένους που προέρχονται από τις δεξαμενές των καθαριστριών, των σχολικών φυλάκων, των καθηγητών των ΕΠΑΛ και από κάποιες άλλες κατηγορίες.
 
Ερωτηθείς για το πού θα βρεθούν τα χρήματα προκειμένου να καλυφθεί το μισθολογικό κόστος, ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε πως ο προϋπολογισμός ήδη προβλέπει 15.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2015, και επομένως τα κονδύλια θα εξευρεθούν με την πραγματοποίηση λιγότερων νέων προσλήψεων.
 
Στους 2.500 με 3.500 υπαλλήλους που θα επιστρέψουν στις θέσεις τους δεν περιλαμβάνονται οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε πως και αυτοί θα επαναπροσληφθούν, όμως δεν είναι ζήτημα της δικής του αρμοδιότητας. 
 
 
Από newsbeast, μέσω "Το Γρέκι"
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.