Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Ν. Ρωμανός - Δεκτή η λύση με το βραχιολάκι

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δέχθηκε τη λύση με το "βραχιολάκι" και ο Νίκος Ρωμανός σταμάτησε την απεργία πείνας... 




Άρχισε από σήμερα να σιτίζεται ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, σύμφωνα έγκυρες πληροφορίες, από την κλινική του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς", όπου νοσηλεύεται. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι θεράποντες ιατροί του προχωρούν σε σταδιακή επανασίτισή του από το στόμα, με συγκεκριμένες τροφές και σε περιορισμένες ποσότητες, καθώς αυτό απαιτεί η θεραπευτική αγωγή, έπειτα από την πολυήμερη απεργία πείνας που ακολούθησε ο Ν. Ρωμανός.

 Η κατάσταση της υγείας του νεαρού είναι σταθερή.
Νωρίτερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, είχε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με το θέμα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον Κάρολο Παπούλια να βοηθήσει με το κύρος του να βρεθεί λύση στο ζήτημα του Νίκου Ρωμανού.
 
Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Παπούλιας επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό για να ενημερωθεί σχετικά με τις εξελίξεις, που αφορούν την υπόθεση του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού.
 
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο για το περιεχόμενο της τροπολογίας, που κατατέθηκε στη Βουλή, και γενικότερα το νομικό πλαίσιο, που διέπει την περίπτωση του νεαρού.
Την τροπολογία Αθανασίου έκαναν δεκτές όλες οι πτέρυγες της Βουλής με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δια της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την απόσυρση του αιτήματος για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία. 

 
ΑΜΠΕ 


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.