Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να «συνομιλήσουν» με τους ανάπηρους.

Πάλι καλά που δεν «κέρασαν» δακρυγόνα και γκλοπιές οι άντρες τον ΜΑΤ τους ανάπηρους στο σημερινό συλλαλητήριο που οργάνωσαν για να προβάλλουν τα προβλήματά τους καθώς η 3η Δεκέμβρη είναι ημέρα αγώνα και αξιοπρέπειας για όλα τα άτομα με αναπηρία.


Με εντολή Σαμαρά: ΜΑΤ εναντίον ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΡΟΠΗ) 

 

 

                           

Τα «παλληκάρια» των ΜΑΤ «περιορίστηκαν» στα σπρωξήματα  και  να τους απωθήσουν με τις ασπίδες τους, στην προσπάθεια τους να μην τους επιτρέψουν να προσεγγίσουν το Υπουργείο Οικονομικών.
Τώρα να μιλήσεις για ντροπή σ’ αυτούς που δίνουν αλλά και σ’ αυτούς που τις εκτελούν δεν έχει κανένα νόημα. Η απανθρωπιά είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των κυβερνόντων και των δυνάμεων καταστολής.


Οι συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν μια σειρά προβλήματα ζήτησαν να έχουν συνάντηση με κάποιον «αρμόδιο» για να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν έχουν καμιά βοήθεια από την πολιτεία στις ιδιαίτερες δαπάνες που αντιμετωπίζουν λόγο της κατάστασης τους, να ζητήσουν απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ, να εκθέσουν τα γενικότερα προβλήματα τους.

Αντί γι΄αυτό η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να «συνομιλήσουν» μαζί τους.

Ένα σταυρό που είχαν φτιάξει με ρόδες αναπηρικού αμαξιδίου συμβόλιζε ότι η κυβέρνηση καθημερινά τους «σταυρώνει».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.