Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Πρόταση-βόμβα από τον Γ. Σταθάκη... Ο γνωστός "επενδυτής" άλλαξε για μια ακόμη φορά τις θέσεις του νέου ΠΑΣΟΚ! Εκεί στο ΣΥΓΥΡΙΖΑ... ξεπέρασαν σε κωλοτούμπες τους καλύτερους ακροβάτες

Φαντάζομαι ότι ανεξάρτητα από το εάν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν, αν θα βρεθούν ή όχι οι 180, νομίζω ότι η κυβέρνηση πρέπει να πάρει την απόφαση να οριοθετήσει τις εκλογές και να έρθει σε μία συμφωνία η οποία θα ορίζει την ημέρα των εκλογών και θα απεμπλέκει το πρόβλημα αυτό από την εκλογή προέδρου», δήλωσε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης κληθείς να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις.

Στην ερώτηση πότε θα οριοθετούσε χρονικά αυτή την πολιτική πρωτοβουλία της...
κυβέρνησης ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε: 

«Την Άνοιξη τέλος πάντων, λίγο πριν, λίγο μετά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να υπάρξει αυτή η αίσθηση ότι πάμε σε εκλογές, συμφωνούμε πότε θα γίνουν εκλογές και να απεμπλακεί το πρόβλημα από αυτή τη διαδικασία η οποία μπορεί να διεκδικήσει τεράστια φθορά και στην κυβέρνηση».
 
Και σημείωσε: «Νομίζω ότι είναι πολύ κοντά σε μία συναινετική λύση η οποία θα απεμπλέξει το σύστημα, θα διευκολύνει, θα δώσει πολιτική διέξοδο, οι πολίτες θα επιλέξουν επιτέλους μία κυβέρνηση με σαφή πρόγραμμα και θα δώσει λύση στο πολιτικό αδιέξοδο που υπάρχει αυτή τη στιγμή».
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.