Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Βαράνε γενική διάλυση: «Έμεινε» συρμός του μετρό μέσα στη σήραγγα - Με τα πόδια έφτασαν οι επιβάτες στο σταθμό

Το περιστατικό συνέβη στις 9:30 το πρωί σε μικρή απόσταση από το σταθμό «Αττική» - Οι επιβάτες περίμεναν για ώρα να δοθεί λύση, ώσπου δεν άντεξαν και ζήτησαν να ανοίξουν οι πόρτες και να φύγουν με τα πόδια! 

 

 

 

 

 
 
 
Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο Μετρό της Αθήνας, όταν συρμός γεμάτος κόσμο «έμεινε» στη μέση της διαδρομής! 
Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να κατέβουν και να φτάσουν με τα πόδια στο σταθμό του μετρό «Αττική», περπατώντας μέσα στα σκοτάδια πάνω στις γραμμές.


Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, ξαφνικά ο συρμός του μετρό που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 2 Ελληνικό - Ανθούπολη, ακινητοποιήθηκε μέσα στις σήραγγες, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από τον σταθμό «Αττική» προς τα Σεπόλια, ενώ ήταν γεμάτος επιβάτες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μηχανικοί της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ προσπάθησαν να «αποκολλήσουν» τον ακινητοποιημένο από μηχανική βλάβη συρμό με έναν άλλο, κάτι που όμως δεν ήταν τελικά εφικτό. 

Ο κόσμος που παρέμενε για ώρα εγκλωβισμένος μέσα στο τρένο, άρχισε να διαμαρτύρεται, ενώ τα πράγματα έφτασαν σε τέτοιο σημείο που ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες και ο κόσμος βγήκε με τα πόδια και άρχισε να περπατά στη σήραγγα! Ενώ επικρατούσε το απόλυτο σκοτάδι, οι επιβάτες χρησιμοποιούσαν φακούς και τα κινητά τους τηλέφωνα για να κατορθώσουν να περπατήσουν ως τον σταθμό.
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.