Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ξεφτίλες…

Κάποιοι, με αφορμή την απόφαση Σαμαρά – Βενιζέλου για να ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης, δεν μασάνε τα λόγια τους.

Απολαύστε δηλώσεις:
 
 
 
 


«Εγώ είμαι βουλευτής της Ν.Δ., δεν είμαι μέλος της κυβέρνησης, δεν θα απαντήσω εγώ για την κυβέρνηση. Πρέπει να ρωτήσετε την κυβέρνηση. Ποτέ δεν ετέθη θέμα να ρίξουμε την κυβέρνηση. Εμείς εδώ και δύο χρόνια ψηφίζουμε δυσάρεστα μέτρα, ψηφίζουμε δυσάρεστους νόμους και η στήριξή μας στην κυβέρνηση είναι ουσιαστική και φανερή. Εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται αυτή η διαδικασία» (Α. Ψυχάρης).

«Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στους βουλευτές. Όλοι οι βουλευτές, οι οποίοι έχουν στηρίξει την κυβέρνηση σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια που έχουν ψηφιστεί στη Βουλή αντιπαθή μέτρα για τον κόσμο, δεν νομίζω ότι...
θα έχουν κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, να στηρίξουν και πάλι την κυβέρνηση» (Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ).

«Δεν φοβόμαστε τους Παπανδρεϊκούς. Είναι λάθος να χωρίσουμε τους βουλευτές σε Παπανδρεϊκούς και Βενιζελικούς. Ο κάθε βουλευτής έχει τις ευθύνες του. Ο κ. Μωραΐτης ποτέ δεν είπε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. 
Στη στρατηγική της παράταξης και στις μεγάλες μάχες που έχει μπροστά της όλοι θα πρέπει να δίνουμε το παρόν. Όταν υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης, κάθε φορά, είναι κορυφαίο θέμα. Άρα θα σταθμιστούν τα δεδομένα έτσι όπως πρέπει» (Δημήτρης Καρύδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ).

Είναι τόσο ξεφτίλες που ομολογούν ότι ενώ μας έχουν αλλάξει τον αδόξαστο ψηφίζοντας όλα τα μνημονιακά μέτρα, αρνούνται να εγκαταλείψουν τις καρέκλες τους. Αρνούνται να παραιτηθούν από τα οφίτσια και τους παχυλούς μισθούς τους. Να δοκιμαστεί, έστω, η …«δημοφιλία» τους στις κάλπες.

Θέλουν, αυτά τα πολιτικά κουφάρια, να μας κατσικωθούν στο σβέρκο για άλλους πέντε μήνες. Πιστεύουν ότι μπορούν να μας στείλουν όλους στον Καιάδα.

Κι ύστερα τους φταίει ο λαός, που όπου τους βρει του φτύνει…
 
 

Από imerodromos
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.