Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

ΙΔΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ “ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ”!!…

Οι Σαμαράς-Βενιζέλος αποτελούν το δίδυμο της καταστροφής για τη χώρα, που όμοιό του δεν έχει ξανα-υπάρξει! 

Πρόκειται για δύο πολιτικά καθάρματα τα οποία θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται φυλακή και όμως, συνεχίζουν να κυβερνούν και το ίδιο θα κάνουν για αρκετούς ακόμη μήνες.

 
 
Δείτε λοιπόν αυτές οι δύο πολιτικές μαφίες τι «κατάφεραν» στα τελευταία  δυόμισι χρόνια που βρίσκονται στην εξουσία!
Εκτόξευσαν σε πρωτοφανή επίπεδα το Δημόσιο χρέος. 
 
Τέτοιο όσο δεν ήταν ποτέ! Το Δημόσιο χρέος το οποίο αν και μειώθηκε επί των ημερών τους λόγω του PSI,  όταν και οι δύο (Σαμαράς-Βενιζέλος) ήταν εταίροι της συγκυβέρνησης Παπαδήμου, σε απίστευτα μικρό χρόνο, το εκτόξευσαν ακόμη και πάνω από τα επίπεδα που ήταν πριν από το PSI
 
Οι δυο ολετήρες δηλαδή, σε χρόνο ρεκόρ εξανέμισαν τις ωφέλειες από  το «κούρεμα» των 80 δις ευρώ (που πρόσφερε το PSI) φέρνοντάς το  σε επίπεδα πρωτοφανή!
Δείτε τον πίνακα και θα καταλάβετε:………….
 
 
 
Το Δημόσιο χρέος της χώρας τον Δεκέμβριο του 2011, λίγους μήνες πριν από το…κούρεμα ήταν στα 367.978 δις ευρώ. Στις 31/3/2012 όταν ακριβώς έγινε το PSI το χρέος μειώθηκε στα 280 δις ευρώ! Κατά 87 δις ευρώ σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2011! 
 
Από το σημείο αυτό και μετά, όταν δηλαδή οι Σαμαράς-Βενιζέλος ψήφισαν το PSI άρχισε ο σφαγιασμός των Ελλήνων. 
 
Νέες μειώσεις σε συντάξεις, μισθούς, κατακρεούργησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, αποθεματικά ξενοδοχείων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων, κατάκλεψαν τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων κ.λ.π. Χιλιάδες άνθρωποι οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, οι Έλληνες εξαθλιώθηκαν, για να φτάσουμε σήμερα να έχουμε πάνω από 6 εκατομμύρια συμπατριώτες μας στα όρια ή κάτω από τα όρια της φτώχειας!
 
 
Δείτε τη συνέχεια: Στις 30/6/2012 λίγες μέρες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Σαμαρά-Βενιζέλο, το  Δημόσιο χρέος από τα 280 δις εκτοξεύεται στα 303.508 δις ευρώ!
 
 Πρόκειται για ομόλογο των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (ALPHA, EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ)  το οποίο οι πολιτικοί ολετήρες (του ίδιου σιναφιού με τους Σαμαρά-Βενιζέλο) χρέωσαν στις πλάτες του λαού! Αντί να πληρώσουν οι τράπεζες τα 23 δις ευρώ μπήκαν παρανόμως στο Δημόσιο χρέος για να το πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες!
 
 
Στις 30/12/12 το Δημόσιο χρέος έκλεισε στα 305.537 δις ευρώ, ενώ τον Μάρτιο του 2013 στα 309. 357 δις ευρώ.
Προσέξτε λοιπόν σήμερα 2 Οκτωβρίου πόσο είναι το Δημόσιο χρέος σύμφωνα πάντα με την κυβερνητική πηγή:
 
 

Δείτε το και ξαναδείτε το Δημόσιο χρέος για να καταλάβετε τι είδους πολιτικά καθάρματα μας κυβερνούν: 
 
372.314 δις ευρώ χρωστάμε στους τοκογλύφους!!!  Εξανέμισαν τις όποιες ωφέλειες του PSI τις οποίες μάλιστα οι ίδιοι οι Σαμαράς-Βενιζέλος υπερτόνιζαν και έφτασαν το χρέος σε επίπεδα υψηλότερα από αυτά πριν από το PSI!
 
Και οι ίδιοι αυτοί εγκληματίες, οι Σαμαράς-Βενιζέλος σε συγχορδία με τους δανειστές, λένε ότι το χρέος μας είναι …βιώσιμο!!! Ότι δεν θα χρειαστεί άλλο κούρεμα! 
 
Ο δε προδότης Πρωθυπουργός λέει ότι βγαίνουμε από το Μνημόνιο και έρχεται η ανάπτυξη!!! Ενώ οι αριθμοί της ίδιας της κυβέρνησης λένε ότι η ελληνική τραγωδία είναι δίχως τέλος εξαιτίας των Σαμαρά-Βενιζέλου!!!
 
Ποιος δημοσιογράφος τους έχει καθίσει στο …σκαμνί για να τους κάνει αυτές τις απλές ερωτήσεις; Κανείς. 
Αλλά για τον ρόλο που παίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι θα σας μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση.
Δείτε και το παρακάτω γράφημα.
 
 
Το Δημόσιο χρέος αυξάνει κατά 863€ το δευτερόλεπτο!!! 
 
Ποιο χρέος μπορεί να πληρωθεί και να είναι βιώσιμο όταν αυξάνει κατά 863 € το δευτερόλεπτο; Ο Χαρδούβελης και οι υπηρέτες των τοκογλύφων μόνο τα λένε αυτά! 
Για να έχουν αιωνίως τον λαό στη σκλαβιά! 
 
 
Πάμε παρακάτω.  Το Δημόσιο χρέος έχει εκτοξευτεί στο 210,68% επί του ΑΕΠ! Και να βομβαρδίζανε την Αθήνα με πραγματικές βόμβες, τέτοιο χρέος δεν θα είχαμε!
 
 Το κατάφεραν όμως τα πολιτικά καθάρματα Σαμαράς-Βενιζέλος!
Και το…κερασάκι στην τούρτα: 
 
Το ΑΕΠ βρίσκεται στα 176,718 δις ευρώ, μειωμένο και αυτό κατά αρκετά δις!!! Και αυτό ένα ακόμη success story των Σαμαρά-Βενιζέλου!!!
Ποιος θα τους στείλει στον Εισαγγελέα και από’κει στην φυλακή;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.