Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΗΤΗΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ... ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ;ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ

-Aν πέσει η κυβέρνηση θα βγάλω τα λεφτά μου στο εξωτερικό

 

«Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;» αναρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή
- Να παρέμβει κάποια τραπεζική αρχή για αυτές τις δηλώσεις, ζήτησε ο Βαρεμένος λέγοντας ότι ο Γεωργιάδης πάσχει από «ακράτεια λόγων»

 


Σε αντιπαράθεση ήρθαν το πρωί της Τρίτης στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε απευθυνόμενος στον κ. Βαρεμένο ότι εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «πέσει», τότε θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες και θα τα μεταφέρει στο εξωτερικό.

Είπε χαρακτηρισικά: «Αν η κυβέρνηση θέλει να με βγάλει εκτός ευρώ θα είμαι με την κυβέρνηση των τρελών; Αν η κυβέρνηση θέλει να τινάξει τη χώρα στον αέρα θα πάμε με αυτούς; Αν είναι τρελοί στην εξουσία θα πάμε με τους τρελούς;».

Γυρνάει τότε προς τον κ. Βαρεμένο και ρωτάει: «Θα μας πείτε ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ λέω πως είναι η δραχμή. Το λέω ευθέως! Για αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες. Εσύ θα τα κρατήσεις τα λεφτά σου τις τράπεζες (αναφερόμενος στον δημοσιογράφο κ. Καμπουράκη). 

Αλήθεια πες στον κόσμο. Θα τα κρατήσεις; Οχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο.  Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;»

Πρόσθεσε δε ότι εκτιμά πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποιήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όλες οι τράπεζες θα κλείσουν.

Στα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μάλιστα αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει παρέμβει κάποια τραπεζική αρχή για τις σχετικές δηλώσεις.

Είπε δε ότι ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από «ακράτεια λόγων».


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.