Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

«Έλα Βαρδή, Γιώργο, Σταύρο, Μίνωα, Δημήτρη, ο Αντώνης είμαι»

Δεν πήρε μόνο τη ΝΕΡΙΤ στο τηλέφωνο ο Σαμαράς, πήρε και τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών καναλιών και τους ζήτησε να μην μεταδώσουν την ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ. 
 
Ο ίδιος ο Σαμαράς, όχι οι κολαούζοι, οι παρατρεχάμενοι, οι σμπίροι, οι μπιστικοί και οι λοιποίσφουγγοκωλάριοι που παρεπιδημούν στο Μαξίμου. Ούτε καν ο Βενιζέλος, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών και των γενικών βρομοδουλειών.
Ο πρωθυπουργός της χώρας σήκωσε το τηλέφωνο, πήρε τους καναλάρχες και τους ζήτησε να αποκρύψουν ένα μείζον πολιτικό γεγονός, την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. "Έλα Βαρδή, Γιώργο, Σταύρο, Μίνωα, Δημήτρη, ο Αντώνης είμαι. 


Όχι, δεν είμαι ο Αντώνης, ο βαρκάρης, ο σερέτης.
 Είμαι ο Αντώνης ο Σαμαράς που παίρνει τηλέφωνο τις τράπεζες και σας δίνουνε τα θαλασσοδάνεια, που σας χάρισε τις ψηφιακές συχνότητες, που πέρασε τον νόμο για τις συγχωνεύσεις σας, που κάνει τα στραβά μάτια όταν δεν πληρώνετε τα ταμεία και την εφορία. Ναι, ναι, αυτός ο Σαμαράς είμαι, το βρήκατε επιτέλους, πουλάκια μου. 

Ακούστε, αδέλφια, σήμερα μιλάει στη Θεσσαλονίκη αυτό το ρεμάλι ο Τσίπρας, γι' αυτό σας πήρα, μην τυχόν και κάνετε καμιά αυτοπαλάμια ψευδοσυνουσία και μεταδώσετε την ομιλία του. Μαθαίνω ότι θα πει πράγματα που θα προκαλέσουν μαζική παράκρουση, ιλίγγους, διάρροια και ποδάγρα, δεν είναι ζήτημα πολιτικό, είναι ζήτημα δημόσιας υγιεινής.


 Εμένα, δηλαδή, δεν με πολυνοιάζει, έχω όμως κάτι πατριωτάκια στο ΣΔΟΕ, που αν δουν την ομιλία από τα κανάλια σας, θα ταραχτούν σφόδρα και θα παραφερθούν". 


Ο πρωθυπουργός της χώρας σήκωσε το τηλέφωνο για να απαιτήσει από τα κανάλια κι η απαίτησή του έπεσε στο κενό. 
Τα ιδιωτικά κανάλια τη μετέδωσαν τελικώς την ομιλία του Τσίπρα, με εξαίρεση τον ΑΝΤ1, που εκείνη την ώρα είχε τον μικρό τελικό του μουντομπάσκετ, κι όχι μόνο τη μετέδωσαν, αλλά σάρωσαν και σε τηλεθέαση. 

Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές είδαν την απαγορευμένη ομιλία, σπάσανε, όπως λένε στην άθλια τηλεοπτική αργκό, τα μηχανάκια της AGB.
 Ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να πείσει ούτε καν τους καναλάρχες, εκείνους που κρατάει από τους αναπαραγωγικούς αδένες με χίλιες παροχές -εδώ ταιριάζει γάντι, κυρία Βούλτεψή μου, ο όρος "παροχές"- και με χίλιες απειλές


. Δεν μπόρεσε να τους πείσει, γιατί τους ζήτησε να κάνουν μίνι πραξικόπημα, να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, να εξευτελιστούν, να χάσουν την ελάχιστη αξιοπιστία που τους έχει απομείνει. 


Ο Σαμαράς δεν μπορεί πλέον να ποδηγετήσει ούτε τα δικά του παιδιά και τούτο αποδεικνύει πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι είναι ένας ηγέτης σε αποδρομή. Σβήνει από τον χάρτη και σβήνει θορυβωδώς και αναξιοπρεπώς, με ύβρεις, με απειλές, με συκοφαντίες, με ψέματα, σαν τα λαβωμένα θηρία που χτυπούν μανιωδώς πέρα - δώθε την ουρά τους μέχρι να ξεψυχήσουν. 

Το θέαμα μοιάζει τρομακτικό, στην πραγματικότητα όμως είναι γελοίο και ως εκ τούτου αρκούντως διασκεδαστικό. πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.